«Είμαι ερωτευμένη και...» - Η δημόσια εξομολόγηση της Αναστασίας Παντούση για τον Ιωάννη Παπαζήση

«Το κρατάω για μένα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι ερωτευμένη και...» - Η δημόσια εξομολόγηση της Αναστασίας Παντούση για τον Ιωάννη Παπαζήση

Πριν από λίγες ημέρες, η Αναστασία Παντούση, η πρωταγωνίστρια της σειράς "Κόκκινο Ποτάμι", επιβεβαίωσε δημόσια την σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση, δίνοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό για τους δυο τους.

Το πρωί της Παρασκευής 4/11 βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Πρωινό μας" και μίλησε για πρώτη φορά για τον άντρα που βρίσκεται στο πλευρό της, κάνοντας μία μικρή εξομολόγηση.

Τα τρυφερά λόγια της Αναστασίας Παντούση για τον Ιωάννη Παπαζήση

«Δεν θέλω και πολύ τις συνεντεύξεις. Νιώθω, με κάποιο τρόπο, ότι κρίνομαι και αυτό δεν είναι πολύ ωραίο. Νιώθω λίγο άβολα. Έχω σπουδάσει νηπιαγωγός και ξεκίνησα την υποκριτική με σεμινάρια. Μετά το Κόκκινο Ποτάμι άρχισε να με αναγνωρίζει ο κόσμος. Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω γνωστή.

Από το δημοτικό έπαιζα παραστάσεις στους γονείς μου. Η σχέση μου με τις γυναίκες ηθοποιούς είναι πολύ καλή. Κάποια στιγμή ένιωσα άβολα σε δουλειά από γυναίκα. Το όνειρό μου είναι να κάνω ταινίες. Μικρή ήμουν αγοροκόριστο, έπαιζα μπάλα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά. Είναι ένας φαύλος κύκλος αυτός, αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν και άλλες ερωτήσεις. Κι εγώ θέλω κάπως να το κρατάω για μένα».

Η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού

Ο Ιωάννης Παπαζήσης με την Αναστασία Παντούση είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και σίγουρα ένα από τα πιο ταιριαστά εμφανισιακά. Μπορεί να κρατούσαν αρχικά κρυφή τη σχέση τους, ωστόσο, οι αναρτήσεις στα social media τους "πρόδωσαν".

Μάλιστα, η ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα, επιβεβαίωσε τελικά πως είναι ζευγάρι, χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω πληροφορίες, καθώς θέλει να κρατήσει την προσωπική της ζωή ιδιωτική.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Το κόκκινο ποτάμι», που προβαλλόταν στο OPEN πριν από δύο χρόνια. Η γνωριμία αυτή λοιπόν εξελίχθηκε σε έλξη και, όταν έγιναν ζευγάρι, κράτησαν καλά κρυμμένο το μυστικό τους....

Η Αναστασία Παντούση γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1991 και είναι 31 ετών, ενώ ο Ιωάννας Παπαζήσης στις 22 Νοεμβρίου του 1978 και είναι 43 ετών.

Ιωάννης Παπαζήσης Αναστασία Παντούση διαφορά ηλικίας

Μάλιστα, η σχέση τους έγινε γνωστή μερικούς μήνες αφότου αποκαλύφθηκε πως χώρισε από την σύζυγό του Βανέσα Αδαμοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει και έναν γιο, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

«Σε εμένα ο όρος συνεπιμέλεια ήρθε και έντυσε την απόφαση που είχα ήδη πάρει. Δεν ήξερα τον όρο αυτό, μετά ήρθε και έντυσε μια απόφαση και λέμε, “α, κάναμε συνεπιμέλεια”. Με τη Βανέσσα αποφασίσαμε ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί. Το έχω ως νόμο στη ζωή μου γενικότερα. Συνεχίζουμε να έχουμε μια υγιή σχέση. Ο δρόμος της λογικής πρέπει να επικρατεί σε όλους τους τομείς» είχε πει πρόσφτα ο Ιωάννης Παπαζήσης σχετικά με το γιο τους και την συνεπιμέλεια.