Η συγκινητική ανάρτηση της Αδαμοπούλου για τα γενέθλια του γιού της και η αναφορά στον Παπαζήση

Τα τρυφερά λόγια για μπαμπά και γιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η συγκινητική ανάρτηση της Αδαμοπούλου για τα γενέθλια του γιού της και η αναφορά στον Παπαζήση

Κρατούν τρομερά καλές σχέσεις και όπως όλα δείχνουν, όχι μόνο για χάρη του παιδιού τους, αλλά επειδή υπάρχει αγάπη και απέραντη εκτίμηση μεταξύ τους. Ο λόγος για την Βανέσα Αδαμοπούλου και τον Ιωάννη Παπαζήση, οι οποίοι μπορεί ως ζευγάρι να έχουν επιλέξει να είναι χωριστά (δείτε εδώ την πασίγνωστη σύντροφό του), αλλά παραμένουν δεμένοι ως οικογένεια μιας και έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, ο οποίος του μοιάζει τρελά.

Το παιδί τους λοιπόν σήμερα γίνεται 7 χρονών, και η τραγουδίστρια του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση, στην οποία συμπεριλαμβάνει και τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, με λόγια τρυφερά που συγκινούν.

Η ανάρτηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για την ξεχωριστή αυτή μέρα

Σήμερα σε γιορτάζουμε. Επτά Μάηδες κι επτά καλοκαίρια -θα σταθώ στα καλοκαίρια. Σε πήρα για διακοπές, ήταν η σειρά μου. Φούλαρα το πορτ παγκάζ, κουβάλησα ψυγειάκι με σάντουιτς- δεν τα φάγαμε ποτέ. Κάναμε στάση στο πρώτο μπεργκεράδικο, αμετανόητοι κι ενθουσιώδεις, τυχοδιώκτες κι ανέμελοι. Στο δρόμο με ρωτούσες συνεχώς πότε φτάνουμε, “αν κοιμηθείς, θα φτάσουμε” -σε φλόμωσα στο ψέμα- κι εσύ έγειρες ανάλαφρος στο πλάι.

Κατάπιαμε χιλιόμετρα, εθνική κι άγιος ο Θεός, κι όλα τα καρέ της ζωής μου περνούσαν μπρος στο παρμπρίζ. Ραδιόφωνο επαρχίας, καψούρα και μεγαλείο, σάστισα από ηδονή- ξαναϊδωμένη, ξανανιωμένη, στη διαπασών. Τότε που. Καλοκαιράκι σε κάψες σπουδαίες, δίχως κλιματισμό, οργώναμε την εθνική, με ΙΧ χωρίς ζώνες και στο ραδιοκασετόφωνο τραγουδάκια του συρμού.

Στο τιμόνι ο μπαμπάς- αγέρωχος- με ένα ρεφρέν κολλημένο στα χείλη, καλοτραγουδισμένο και μεγαλειώδες- συμπαντικές στιγμές κολλημένες στα σπλάγχνα μου. Χαρά ανείπωτη κι αργόσυρτη μελαγχολία. Καυτός Αύγουστος έξω απ’ το παράθυρο κι έπειτα στάση στον Ισθμό για σουβλάκι. (Γυρνώ να σε ξαναδώ, κοιμάσαι- άφατη αθωότητα με καταπίνει).

Συνεχίζω τη διαδρομή- μπροστά ο μπαμπάς, πίσω εμείς. Φαντασιώνομαι πως θρυμματίζω τον ντουνιά στην παλάμη μου- τόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος. Και μετά ιστορίες- κοσμοϊστορικές, ακούραστες, φλεγόμενες. Ο μπαμπάς παραδίδει μαθήματα ζωής κι εμείς ανοίγουμε το στόμα σα χάνοι -πόσο εύκολος μοιάζει από δω ο κόσμος.

Επιστρέφω ανάλαφρη. Κρατώ εγώ τώρα το τιμόνι και πίσω ονειρεύεσαι εσύ -θρυμματίζεις τον ντουνιά στην παλάμη σου. Η ιστορία μας γράφει χιλιόμετρα- ακούραστα, κοσμοϊστορικά .Η ροή του σύμπαντος συνεχίζετε σε ξέφρενους ρυθμούς. Χρόνια πολλά, αγόρι μας, χρόνια σπουδαία!

«Η αγάπη δεν τελειώνει αλλά...»

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα τη Μεγάλη Πέμπτη 21/4 σχετικά με τη σχέση, που διατηρεί με τον πρώην σύζυγο της Ιωάννη Παπαζήση. Η τραγουδίστρια μίλησε αρκετά ανοιχτά για την ζωή της μετά τον ηθοποιό, σε αντίθεση με εκείνον που κάνει εκρήξεις όταν ακούει για το διαζύγιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ισορροπημένα τα πράγματα μεταξύ τους και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, αφού έχουν φέρει μαζί στον κόσμο ένα παιδί. Κάτι που έκανε η ίδια γνωστό και πολλοί από εμάς δεν γνωρίζαμε είναι πως οι δύο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ, καθώς δεν είναι κοπέλα του γάμου.

«Με τον Ιωάννη είναι πολύ καλά τα πράγματα. Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Σε κάθε χωρισμό οφείλουν και οι δύο να σέβονται την ιστορία τους.

Επειδή σεβόμαστε την ιστορία μας και αυτό που είχαμε και έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Η αγάπη δεν τελειώνει αλλά όλο το άλλο κομμάτι είναι πολύ προσωπικό. Αν μου γινόταν πρόταση για εκπομπή με τον Ιωάννη θα το έκανα… εκείνος δεν ξέρω!» απάντησε η Βανέσα Αδαμοπούλου για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της

«Δεν είμαι παντρεμένη, δεν μου αρέσει ο γάμος, δεν είμαι τέτοιο κορίτσι» ξεκαθάρισε η Βανέσα Αδαμοπούλου.