«Με κοψοχόλιασες!» - Επικό σκηνικό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με κοψοχόλιασες!» - Επικό σκηνικό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Ενώ το τελευταίο διάστημα υπήρχαν έντονες φήμες για την "κακή" σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς ο ρόλος του στην εκπομπή "δεν υπήρχε", ο ίδιος έβαλε τέλος με την απάντησή του σε πρόσφατη συνέντευξή του και φαίνεται πως η παρουσιάστρια είναι στο πλευρό του.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής 4/11 οι δυο τους είχαν μία ξεκαρδιστική στιγμή. Η πρώτη μιλούσε για ένα τραγούδι του Robbie Williams και ξαφνικά πλησίασε τον συνάδελφό της, ο οποίος "τα έχασε".

Το περιστατικό του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Ελένης Μενεγάκη

«Τα λέω άρτια ρε;» είπε εκείνη και ο Δημήτρης αφού αρχικά "πάγωσε", στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια: «Με κοψοχόλιασες! Μου κόπηκε η ανάσα! Τρόμαξα… Ωχ με κοψοχόλιασες… Τι άλλα Ελένη μου».

Ελένη Μενεγάκη Δημήτρης Ουγγαρέζος

Η ατάκα του δημοσιογράφου που έκανε την παρουσιάστρια να πέσει στα πατώματα

Η παρέα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως έχει ταιριάξει απόλυτα και πως η χημεία μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από καλή, κάτι που επιβεβαιώθηκε και σήμερα 21/10. Συγκεκριμένα, με αφορμή ένα θέμα για τον νέο κύκλο της σειράς The Crown, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε ένα σχόλιο που έκανε τόσο την παρουσιάστρια όσο και τους συνεργάτες τους να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Το Crown ωχριά στην πραγματικότητα. Ο πρωθυπουργικός θώκος πάλι κενός στη Μεγάλη Βρετανία. Δηλαδή πραγματικά, είναι πιο πιθανό να βρω εγώ κοπέλα, παρά η Βρετανία πρωθυπουργό» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ και την πρόσφατη ενόχληση του με τις ερωτήσεις για την Ιλένια Ουίλιαμς), με την Ελένη Μενεγάκη να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Οι ατάκες συνεχίστηκαν, με εκείνον μάλιστα να πέφτει από τον καναπέ και την Ελένη Μενεγάκη να του συμπαραστέκεται και να πέφτει κι εκείνη κάτω.