«Έγιναν βιαστικά τα πράγματα και δεν...» - Η Μαρία Μπακοδήμου "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της για τις αλλαγές στην εκπομπή "Γεια σου"

«Κάποιες αλλαγές πάντα χρειάζονται»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έγιναν βιαστικά τα πράγματα και δεν...» - Η Μαρία Μπακοδήμου

Το πρωί της Παρασκευής 4/11, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην κάμερα του STAR και συγκεκριμένα της εκπομπής Breakfast at Star και αποκάλυψε ποια είναι η γνώμη και τα συναισθήματά της για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα στο "Γεια σου".

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, απάντησε αναλυτικά και για την σχέση της με τους δύο γιους της, οι οποίοι πλέον είναι ολόκληροι άντρες, αλλά και για την συμμετοχή της στο Just the 2 of Us τα προηγούμενα χρόνια.

Οι δηλώσεις της Μαρία Μπακοδήμου για τις αλλαγές στην εκπομπή της "Γεια σου"

«Μου αρέσει τελικά που η εκπομπή είναι Σαββατοκύριακο, γιατί έχεις χρόνο μέσα στη βδομάδα να δρομολογήσεις κάποια πράγματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να είμαι σε μία ζώνη που απέναντι να υπάρχει κενό. Πάντα κάποιος υπήρχε. Δεν είναι ποτέ ο ανταγωνισμός ένας παράγοντας που θα με επηρεάσει», ανέφερε αρχικά για τον φετινό ανταγωνισμό με τη Ναταλία Γερμανού και το DOT, ενώ πρόσθεσε: «Η πρόκληση είναι να υπογράφω μία εκπομπή που μου αρέσει, να είμαι μέσα στην εκπομπή η Μαρία που θέλω».

Και συμπλήρωσε: «Η εκπομπή στήθηκε στα μέσα προς τέλη καλοκαιριού. Έγιναν βιαστικά τα πράγματα και δεν είχες τη δυνατότητα να στήσεις μία εκπομπή έτσι ακριβώς όπως την είχες φανταστεί. Κάποιες αλλαγές πάντα χρειάζονται. Μέχρι τώρα μας έχουν βγει σε καλό. Για παράδειγμα, χάρηκα πάρα πολύ που μπήκε ο Ισίδωρος Φίκαρης. Νιώθω ότι η εκπομπή δυνάμωσε κι άλλο».

Όσον αφορά τα παιδιά της, είπε: «Είμαι Ελληνίδα μάνα με τους γιους μου. Για οτιδήποτε συμβεί θα είμαι εκεί και εγώ και ο πατέρας τους, για όλα τα ζητήματα. Δύσκολα θα έβλεπα τον γιο μου, τον Νικήτα, σε πάνελ δίπλα μου, γιατί δε θέλω να υπάρχει ομφάλιος λώρος επαγγελματικά. Εκτός κι αν ήταν κάποια φοβερή ιδέα που την κάναμε οι δυο μας».

Και κατέληξε για το J2US: «Ήταν ένα ωραίο πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ. Είχαμε περάσει τότε και δυο χρόνια καραντίνα οπότε το ότι είχαμε κάθε Σάββατο βράδυ αυτό το πάρτι και έπρεπε να μπω σε ένα στενό φόρεμα με κράτησε από το να βάλω κιλά στην καραντίνα. Είμαι παρουσιάστρια, όμως, και όχι κριτής. Μου είχε λείψει η δουλειά μου, γι’ αυτό και είπα όχι».

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον δεύτερο γάμο

Το πρωί της Πέμπτης (27/10) η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Πρωινό μας» όπου η Φαίη Σκορδά την υποδέχτηκε με το πιο γλυκό χαμόγελο, αφού πρώτα έκανε μια αποκάλυψε στον αέρα του ΣΚΑΪ -δείτε εδώ τί ανέφερε.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια "άνοιξε' την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για διάφορα πράγματα τα οποία έχουν ακουστεί κατά καιρούς στο παρελθόν. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως μία εποχή είχε υπάρξει ένα βήμα πριν τον γάμο.

«Έφτασα πολύ κοντά σε έναν δεύτερο γάμο αλλά δεν έγινε. Είναι δύσκολες οι σχέσεις έτσι και αλλιώς. Στο διάστημα που τα παιδιά ήταν μικρά ήμουν πολύ εκεί, οπότε αυτό είναι ένα κομμάτι που στερήθηκα. Τα είχα μαζί μου στις εκπομπές. Πήγαιναν σχολείο κοντά στα στούντιο και το σχολικό τα άφηνε εκεί. Τους είχα κάνει και δικό τους γραφείο».