«Όταν πήραμε την κόρη μας αγκαλιά...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ζωής Παπαδοπούλου μετά την γέννηση του παιδιού της στα 43 της

Μέσα από το μαιευτήριο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όταν πήραμε την κόρη μας αγκαλιά...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ζωής Παπαδοπούλου μετά την γέννηση του παιδιού της στα 43 της

Την πρώτη μέρα του Νοέμβρη, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό μας" πως η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Πλεμμένο.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, την Παρασκευή 4/11 μίλησε μέσα από το μαιευτήριο στην παρουσιάστρια για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της και περιέγραψε τα συναισθήματά της, καθώς πρόκειται για ένα όνειρό της που έγινε πραγματικότητα, ύστερα από πολλές δυσκολίες, διότι έμεινε έγκυος στα 43 της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζωής Παπαδοπούλου μετά την γέννα

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για τους δυο μας. Είναι τεράστια ευτυχία, Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Επίσης παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το περιβάλλον. Η γιατρός μας. Το πόσο μας βοήθησε, πόσο ήταν δίπλα μας από την αρχή. Βοηθάει το οικογενειακό κλίμα ειδικότερα στην ψυχολογία μιας γυναίκας που το βιώνει πιο έντονα. Να νιώσει λίγο πιο χαλαρά.

Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μας όταν πήραμε την κόρη μας αγκαλιά. Κλάμα φουλ. Το κλάμα τώρα πια είναι καθημερινό. Είναι σαν να ξεκίνησε μια καινούργια ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Η συγκλονιστική περιγραφή για τις αποβολές της

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/10) η Ζωή Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αναγκαστική διακοπή κύησης για δεύτερη φορά.

Η ίδια είχε κάνει γνωστή την δυσάρεστη αυτή αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνοντας μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

«Έκανα την ανάρτηση μια εβδομάδα μετά την επέμβαση. Ήταν στην αρχή της κύησης. Ήταν η δεύτερη φορά. Ήθελα λίγο να το απλοποιείς στο μυαλό μου. Νομίζω συνδέθηκαν πολλές γυναίκες και οι σύζυγοι των γυναικών. Έχω λάβει αμέτρητα μηνύματα και έχω εκπλαγεί ευχάριστα. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια αγαπημένα που προσπαθούν να κάνουν παιδιά και δε συμβαίνει κάποιες φορές. Πέφτει πολλές φορές το βάρος στη γυναίκα.

Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε ένα χρόνο. Είναι σημαντικό ο σύντροφός σου να είναι δίπλα. Παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία. Εκείνη τη στιγμή που μου είπε η γιατρός ότι δε θα πάει καλά η κύηση ένιωσα πως γκρεμίστηκε όλος ο κόσμος. Ένιωσα ότι είχα αποτύχει. Αλλά όταν είδα το βλέμμα του Θοδωρή ένιωσα πως όλα είναι καλά και προχωράμε. Δεν το έχουμε βάλει κάτω. Έχει συμβεί δυο φορές φυσικά. Μας έχει παντρέψει ο Κώστας Καραφώτης. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Παντρευτήκαμε πριν δυο χρόνια».