«Τι να σου απαντήσω τώρα;» - Αμήχανος ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου του ALPHA

Ήρθε σε δύσκολη θέση...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τι να σου απαντήσω τώρα;» - Αμήχανος ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου του ALPHA

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τον ρόλο του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες, όμως φέτος τον βλέπουμε στον Σασμό ως Λευτέρη και ο σκοτεινός του χαρακτήρας σε συνδυασμό με τον έρωτά του για την Θεοδώρα, τον έχουν κάνει "Θεό" στα μάτια των τηλεθεατών.

Η κάμερα του Happy Day, λοιπόν, τον εντόπισε σε έξοδό του και ο ηθοποιός απάντησε σε μερικές από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου της εκπομπής, οι οποίες όμως τον έφεραν σε αμήχανη θέση, διότι σχετίζονταν με την προσωπική του ζωή, ενώ ο ίδιος είναι πλέον παντρεμένος (δείτε εδώ την σύζυγό του).

Η ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση τον Γιώργο Γεροντιδάκη

«Σας φλερτάρουν;», είπε η ρεπόρτερ και εκείνος απάντησε: «Παιδιά, αλήθεια τώρα, αυτό το πράγμα...Μπορεί να με φλερτάρουν και να σας φλερτάρουν οπουδήποτε, είτε αυτό είναι social media είτε αυτό είναι στο δρόμο. Όπως ήταν πριν, έτσι είναι και τώρα. Εντάξει…Οι εποχές δεν αλλάζουν ποτέ, όταν δεν αλλάζεις εσύ. Θα αλλάξουν μόνο αν θέλουμε. Αν θέλουμε να μας φλερτάρουν και να βρούμε μια σχέση μέσα από το Instagram, ας βγει μια σχέση από το Instagram. Έχω φίλους που έκαναν οικογένεια έτσι».

«Εσείς θα κάνετε το πρώτο βήμα ή θέλετε να κάνει το πρώτο βήμα και μια γυναίκα;», συνέχισε η δημοσιογράφος, με τον ηθοποιό να αντιδράει: «Τι να σου απαντήσω τώρα;».

«Τον τρόπο τον οποίο επιλέγετε», πρόσθεσε εκείνη. «Υπάρχει τρόπος; Δεν νομίζω», κατέληξε.

"Έλιωσε" το Twitter με το ειδύλλιο του Λευτέρη και της Θεοδώρας στον Σασμό

Ένα νέο επεισόδιο στην σειρά του ALPHA, «Σασμός» ξεκίνησε για μια ακόμη φορά το βράδυ της Τρίτης (11/10). Φυσικά, οι εξελίξεις συνεχίζουν και τρέχουν με γοργούς ρυθμούς μιας και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο για επεισόδιο. Μάλιστα, για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν "σκίζει" σε νούμερα τηλεθέασης.

Όπως φαίνεται πέρα από τους παλιούς έρωτες όπου μας απασχολούν σειρά έχει ένας ακόμη καινούργιος. Ο λόγος για την Θεοδώρα αλλά και τον αστυνόμο Λευτέρη όπου οι σκηνές "τάραξαν" για τα καλά τους χρήστες στο Twitter μιας και τους θέλουν να είναι μαζί.