"Σκάνδαλο" με τον Γιωρίκη Πιλίδη - Ποινή αποκλεισμού δύο ετών από την ομοσπονδία Πάλης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / giorgos_pilidis
Instagram / giorgos_pilidis

Με δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα τιμωρήθηκε ο Γιώργος Πιλίδης από την ομοσπονδία πάλης καθώς χθες Παρασκευή 4/11 συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο και αποφάσισε την τιμωρία 5 ατόμων για τα όσα έγιναν στις Σέρρες τον περασμένο Μάιο, ενώ δικαστικά εναντίον του κινήθηκε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Γιατί έφαγε ποινή αποκλεισμού δύο ετών από την ομοσπονδία Πάλης ο Γιωρίκας Πιλίδης

Ο Γιωρίκας δέχτηκε την πιο βαριά ποινή μαζί με τον κ. Μανουηλίδη, πρώην αθλητή και εκπρόσωπό τους. Ο Πιλίδης πέρα από τα 2 χρόνια αποκλεισμό, παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Φιλάθλου πνεύματος, ενώ σε περίπτωση υποτροπής, θα αποβληθεί δια παντός από το άθλημα.

Στην ΕΦΙΠΗΔ πήγε και ο φάκελος του Μανουηλίδη, ενώ τιμωρήθηκαν για τα επεισόδια και οι Τσεκιρίδης (1,5 χρόνο), Μπινεμπάουμ (1 χρόνο) και Ξενίδης (1 χρόνο), αμφότεροι αθλητές. Μάλιστα, όταν πήγαν να απολογηθούν στην ομοσπονδία, φέρονται να μην ήθελαν να συνεργαστούν, κάτι που οδήγησε σε αυστηρή ποινή.

Ολοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι (αρκετές δεκάδες) είτε απαλλάχθηκαν, είτε δέχτηκαν επίπληξη, ή ποινή με αναστολή. Προς το παρόν η ομοσπονδία δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την απόφασή της.

Γιατί έφαγε ποινή αποκλεισμού δύο ετών από την ομοσπονδία Πάλης ο Γιωρίκας Πιλίδης
Instagram / giorgos_pilidis

Θα τον δούμε ωστόσο στο Survivor All Star;

Και πλησιάζει σιγά σιγά η αγαπημένη σεζόν του Youweekly.gr! Οι φανατικοί μας αναγνώστες γνωρίζουν πολύ καλά, πως χρόνια τώρα, είμαστε οι πρώτοι στα spoil του Survivor από άποψη εγκυρότητας και γρηγοράδας και το ίδιο φυσικά θα γίνεται και φέτος που θα προβάλλεται μέσα από τους τηλεοπτικούς δείκτες του ΣΚΑΙ το All Star.

Ήδη έχουν ξεκινήσει να έρχονται στα κεντρικά μας οι πρώτες πληροφορίες. Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγεται καθημερινά σχεδόν πως θα συμμετέχουν στο παιχνίδι ή πως συζητούν με την Acun Media, ωστόσο, εδώ θα μάθετε τα φετινά σιγουράκια, αυτά που έχουν όντως υπογράψει με την παραγωγή.

Μόλις πριν λίγες ώρες σας αποκαλύψαμε ένα πολύ δυνατό χαρτί του Τούρκου παραγωγού, που υπέγραψε πριν λίγα 24ωρα (δείτε εδώ ποιος είναι) και σήμερα - σημειώστε την ώρα: 11:03 - θα σας αποκαλύψουμε ακόμα ένα.

Μπορεί να έχει ειπωθεί πως συζητάει με τον σταθμό αλλά πριν από λίγες ώρες έπεσαν και επίσημα οι υπογραφές. Μιλάμε για έναν παίκτη που συμμετείχε στο Survivor 5, το τελευταίο που προβλήθηκε, και αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω προβλήματος υγείας.

Όταν είχε μπει στο παιχνίδι πολλοί τον είχαν βαπτίσει τον μεγάλο νικητή, κι αν δεν είχε αναγκαστεί να φύγει, ίσως και να ήταν, ποιος ξέρει; Πάντως τα απαραίτητα skills τα έχει σίγουρα.

Φέτος, λοιπόν, όλοι γνωρίζουν πως του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, και ο ίδιος αποφάσισε να την δώσει στον εαυτό του υπογράφοντας το μεγάλο συμβόλαιο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, ο Γιωρίκας Πιλίδης είπε το μεγάλο ναι και συμφώνησε με την παραγωγή του Ατζούν να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Οι εβδομαδιαίες του απολαβές θα κυμαίνονται στα 5.000 ευρώ, άλλωστε αυτό είναι το όριο που έχει θέσει ο Τούρκος παραγωγός για όλους τους συμμετέχοντες ώστε να μην αδικηθεί κάποιος!

Για ότι νεότερο ξέρετε πολλοί καλά πως θα το μάθετε πρώτοι στο Youweekly.gr!

Stay tuned!