«Από την άλλη εβδομάδα...» - Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του

Ποια ήταν η αντίδρασή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Facebook / Vasilis Tsiartas
Facebook / Vasilis Tsiartas

Σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε το κάνει το 2017 ο Βασίλης Τσιάρτας (δείτε την εδώ). Μάλιστα, εναντίον του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή είχε καταθέσει μήνυση το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, δια της προέδρου του Μαρίνας Γαλανού.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο Βασίλης Τσιάρτας που είναι αρκετά ενεργός στα social media, προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στο Twitter σχετικά με το εν λόγω συμβάν και ανέφερε πως θα τοποθετηθεί σύντομα για το θέμα.

Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του

«Αναφορικά με την χθεσινή δημοσίευση της καταδικαστικής σε βάρος μου πρωτόδικης απόφασης (κατά της οποίας θα ασκήσω έφεση), θα τοποθετηθώ αναλυτικά από την άλλη εβδομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τσιαρτάς.

Η αιχμηρή αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλο στον Βασίλη Τσιάρτα

Το θέμα συζητήθηκε σε μερικές εκπομπές και ανάμεσα σε αυτές ήταν και το «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να τοποθετείται προσωπικά.

«Με ξεπερνάει ότι θέλουν να έχουν παιδιά και να το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν.

Θέλω να πω στον κ. Τσιάρτα ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου και είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος, όπου θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω και έχω το δικαίωμα αυτό και αν μου την πει μπορώ κι εγώ να καταφύγω στη Δικαιοσύνη. Οι απόψεις αυτές είναι ρατσιστικές και καταδικάζονται από τον νόμο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.