«Με έκραζες, με έβριζες και με έκανες...» - Αμηχανία στο πλατό με το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η απάντηση του παρουσιαστή για την τότε κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με έκραζες, με έβριζες και με έκανες...» - Αμηχανία στο πλατό με το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 5/11 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα να τον ρωτάει για τα social media (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα για τα unfollow που κάνει) αλλά και μερικά σχόλια που είχε κάνει για την ίδια κατά το παρελθόν.

Η συζήτηση Χρηστίδου - Ουγγαρέζου για τα σχόλια που είχαν κάνει στο παρελθόν ο ένας για τον άλλον

«Η σχέση σου με τον κόσμο που είναι στα social media, με ανθρώπους της δουλειάς ή με φίλους σου έχεις αυτή τη σχέση μίσους αγάπης, μπλοκ ξεμπλοκ, follow ξεfollow. Το είχαμε συζητήσει. Εγώ που σε γουστάρω πάρα πολύ σαν τηλεθεάτρια, δηλαδή γελάω μαζί σου παιδί μου με τα αστεία σου. Θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και σε γούσταρα πολύ. Άρχισες λοιπόν με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow κι έλεγα γιατί ρε παιδί μου ο Δημήτρης; Δεν θέλω να με αντιπαθεί, εγώ θέλω να κάνουμε παρέα, τον γουστάρω. Δεν μπορούσα να σου θυμώσω ούτε εκεί» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την μεριά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Δεν ξύπνησα μια μέρα. Αφού τα είπαμε αυτά, γιατί τα ξαναλέμε; Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί κι εγώ να παρεξήγησα πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά. Να μην είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω. Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια. Μπορεί λάθος, αλλά είχα μια συνέπεια».

Όταν οι δύο παρουσιαστές είχαν λύσει πέρσι την παρεξήγησή τους on air

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι“, βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να δώσουν οριστικό τέλος στην παρεξήγησή τους.

«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη; Να φύγει από τη μέση; Ο κόσμος λέει «τόσα σου σέρνει κι εσύ τον κάλεσες. Με είχες παρεξηγήσει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο παρουσιαστής της απάντησε αμέσως πως: «Τα έχουμε πει επί προσωπικού. Θες να γίνει και δημόσια; Δεν τα είπαμε; Αυτά είναι ένα χρόνο πριν. Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δε σε συμπαθούσα και δεν υπήρχε περίπτωση επίσης, να λύσω οτιδήποτε στον αέρα. Οτιδήποτε λύνω, το λύνω κατ΄ ιδίαν».