«Της κοντής τσ@@@ς, της φταίνε οι τρίχες» - "Κόλαφος" ο Χρήστος Δάντης για τα σχόλια σχετικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Έκλεισε στόματα ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Της κοντής τσ@@@ς, της φταίνε οι τρίχες» -

Ο Χρήστος Δάντης έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το κοινό τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας της σχέσης του με την πρώην παίκτρια του Survivor 5, Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι δυο τους έχουν δεχθεί πολλά σχόλια λόγω της μεγάλης διαφοράς της ηλικίας του και κυκλοφορούν διάφορες φήμες γύρω από το όνομά τους, οι οποίες έφτασαν μέχρι και στον χωρισμό τους.

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα του Open Weekend το Σάββατο 5/11 και αναφέρθηκε σε όλη την κακία που έχουν αντιμετωπίσει από τον κόσμο όλο αυτό το διάστημα.

Η απάντηση του Χρήστου Δάντη για τα κακόβουλα σχόλια σχετικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Ακούω και τραπ κι ανατολίτικη μουσική και τη μουσική όλου του κόσμου. Στη δική μας εποχή ήταν καλύτερα και τα λοιπά… όχι τα ίδια ήταν. Ακούγαμε κι εμείς τις ύβρεις στα τραγούδια και τραγούδια που μιλούσαν για ναρκωτικά, σκοτωμούς, δολοφονίες κι αυτοκτονίες. Είχαμε κι εμείς», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Στην αρχή ναι (με ενοχλούσαν τα σχόλια). Μετά σκέφτηκα ένα ρητό που λέει της κοντής τσ…ς, της φταίνε οι τρίχες και το ξεπέρασα».

Η απάντηση του τραγουδιστή για την συμμετοχή της Ασημίνας στο Survivor All Star

Λίγες ημέρες πριν η κάμερα της Super Κατερίνα εντόπισε τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου σε κοινή τους έξοδο και ο διάσημος τραγουδιστής απάντησε για την περίπτωση που η καλή του αποχωρήσει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο, εξαιτίας του Survivor All Star.

Εξήγησε πως αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον, αφού δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται πολύ μακριά από τις συντρόφους του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και εκείνη στο παρελθόν είχε δηλώσει πως μπορεί να προκύψουν πολλά προβλήματα σε μία σχέση λόγω της απόστασης.

«Αν πάει στο Survivor all star τι να κάνω; Θα κλαίγομαι στους φίλους μου. Θα στέλνω μηνύματα όπως πέρυσι που ζάλιζα τον κόσμο. Η περίοδος που έλειπε ήταν πολύ δύσκολη γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Με την απόσταση δεν τα είχα ποτέ καλά. Δεν έχω αποχωριστεί ποτέ ξανά μια σύντροφο πάνω από 10-20 μέρες».