Maestro: «Θα είναι...» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει για τον 2ο κύκλο της σειράς

«Η ιστορία πήγαινε έτσι, που...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Maestro: «Θα είναι...» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει για τον 2ο κύκλο της σειράς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, ο οποίος ακόμη κι αν το νέο του σίριαλ Maestro είναι στην αρχή, έχει σκεφτεί ήδη τι θα ετοιμάσει στη συνέχεια. Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε στο Breakfast at Star την Παρασκευή 4/11 και αποκάλυψε τι θα ακολουθήσει στο έργο του και στο κανάλι του MEGA σχετικά με τον δεύτερο κύκλο.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τις ετοιμασίες για τα επόμενα επεισόδια και αποκάλυψε που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της νέας σεζόν και πότε. Μάλιστα, απάντησε και για το γεγονός πως το Netflix φαίνεται πως του "ανοίγει τις πόρτες του".

Τι θα συμβεί στον 2ο κύκλο του Maestro σύμφωνα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Έχουμε πει ότι ναι (θα πάμε Παξούς για γυρίσματα β’ κύκλου), αλλά δεν θα πάμε από τώρα, θα πάμε από Φεβρουάριο-Μάρτιο και μετά. Ανυπομονώ να γράψω, γιατί δεν τα έχω γράψει ακόμα τα επεισόδια. Θα είναι όλοι οι ηθοποιοί και στον β’ κύκλο. Η ιστορία πήγαινε έτσι, που όταν έγραφα το 8ο-9ο επεισόδιο ήξερα ότι θα έχει και συνέχεια. Η αγάπη του κόσμου δεν με αγχώνει, μου δίνει δύναμη. Αυτό που με αγχώνει είναι να είναι άψογο το αποτέλεσμα για τους τηλεθεατές, ώστε να το απολαύσουν, να τους δώσει κάποια ερεθίσματα», είπε αρχικά.

Ενώ όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται για την εισχώρηση της σειράς στο Netflix, απάντησε: «Θα το δούμε αυτό όταν έρθει η ώρα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το πει αυτό».

Η αποκάλυψή του για την σκηνή του ξυλοδαρμού

Παρόλο που μία δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε για την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, όλα φαίνεται πως πηγαίνουν πολύ καλά για τον σκηνοθέτη, αφού και στα δύο επεισόδια αποθεώθηκε για το έργο του και τα θέματα που προβάλλει.

Μάλιστα, οι περισσότεροι μιλούν ακόμη και σήμερα για την σκηνή του ξυλοδαρμού της Μαρίας Καβογιάννη και του τηλεοπτικού της γιου, από τον σύζυγο της πρώτης, η οποία προκάλεσε ανατριχίλα, καθώς πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που σπάνια προσεγγίζεται από τις ελληνικές σειρές.

Γι' αυτό, λοιπόν, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή τη δημιουργία μίλησε σε podcast για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, εξηγώντας πως και για τον ίδιο ήταν πολύ δύσκολο να το αποτυπώσει και να το βιώσει μέσα από τις ερμηνείες των ηθοποιών του καστ.

«Το κομμάτι της ενδοοικογενειακής βίας είναι ο λόγος που πυροδοτούνται όλα τα “κακά” που προκύπτουν. Ήταν ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο για εμένα από πολλές πλευρές. Και σεναριακά ήταν ένα δύσκολο επεισόδιο γιατί δεν είχα καταπιαστεί ποτέ τόσο έντονα με ένα τέτοιο θέμα και δε μπορούσα να το περάσω επιδερμικά. Δε μπορούσα απλά να το θίξω και να το αφήσω γιατί αυτό επηρεάζει πάρα πολύ την πλοκή.

Ήμουν πάρα πολύ τυχερός που είχα τη Μαρία Καβογιάννη, τον Γιάννη Τσορτέκη και τον Γιώργο Μπένο για όλες αυτές τις σκηνές που γυρίστηκαν και δεν είχα ξαναγυρίσει ποτέ στη ζωή μου. Είχα πάρα πολύ άγχος γι΄αυτή τη σκηνή… Προσπάθησα να μην προσβάλλω πολύ, να μη σοκάρω πολύ αλλά δε μπορούσα ένα τέτοιο θέμα να το περάσω επιδερμικά. Είναι από τις πιο ρεαλιστικές και δύσκολες σκηνές που έχω δημιουργήσει», είπε χαρακτηριστικά.