Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Αντώνη Σκυλλάκου - Πλήθος δημοσιογράφων στο τελευταίο του "αντίο"

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Το πρωί του Σαββάτου 5/11 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δημοσιογράφου Αντώνη Σκυλλάκου (δείτε εδώ ποια είναι η επιθυμία της οικογένειάς του) σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης. Πέρα από την οικογένειά του, στο Νεκροταφείο Μελισσιών βρέθηκαν και πολλοί άνθρωποι του χώρου για να τον αποχαιρετήσουν και να του πουν το τελευταίο τους "αντίο".

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Μάρα Ζαχαρέα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, καθώς και ο Γιώργος Παπαδάκης. Στον επικήδειο λόγο της η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, μίλησε εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης για τη λαμπρή διαδρομή της καριέρας του, ενώ στεφάνια, μεταξύ άλλων, έστειλαν η ΕΣΗΕΑ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Αντώνη Σκυλλάκου

Αντώνης Σκυλλάκος κηδεία

Μάρα Ζαχαρέα κηδεία Σκυλλάκου

Σταύρος θεοδωράκης κηδεία Σκυλλάκου

Κηδεία Αντώνη Σκυλλάκου

Γιώργος Παπαδάκης κηδεία Σκυλλάκου

Η Μαριόν Μιχελιδάκη ανακοίνωσε "μουδιασμένη" τα δυσάρεστα μέσα από την εκπομπή της

Με έναν διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε σήμερα 4/11 η εκπομπή της Μαριόν Μιχελιδάκη, με την παρουσιάστρια να εμφανίζεται συγκλονισμένη και "μουδιασμένη".

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον χαμό του συναδέλφου της, Αντώνη Σκυλλάκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής για αυτό και η ίδια θέλησε να πει δυο λόγια.

«Θέλουμε να πούμε ένα αντίο, μια απώλεια στο δημοσιογραφικό κόσμο. Έφυγε σήμερα το πρωί ο Αντώνης Σκυλλάκος, ένας άνθρωπος τον οποίο είχαμε πραγματικά συναντήσει, εγώ από τα πρώτα βήματα της δικής μου πορείας στον ΣΚΑΙ. Ένας άνθρωπος με μεγάλη πορεία στη δημοσιογραφία.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη σύζυγό του, την Ευαγγελία που επίσης ήμασταν μαζί από τον ΣΚΑΙ και μετά μαζί με την Ευαγγελία στην ΕΡΤ. Δεν έχω λόγια, Ευαγγελία μου! Συλλυπητήρια πραγματικά και στο παιδάκι τους», είπε η παρουσιάστρια.