«Το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την άποψη σας» - "Σάλος" στο Instagram με την χειρονομία της Τζούλιας Νόβα

Η απάντηση στους επικριτές της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Τζούλια Νόβα
Instagram / Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα περνά μία δύσκολη περίοδο, διότι πέρα από το γεγονός πως η επίθεση στον πρώην σύντροφό της Γιάννη Μάρκου έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο (δείτε εδώ τι είπε γι' αυτό), δέχθηκε "επίθεση" από αγνώστους στον λογαριασμό της στο Instagram, λόγω της καταγωγής της.

Η ίδια γεννήθηκε και έζησε αρκετά χρόνια στην Ουκρανία και πολλές φορές μιλά για την οικογένειά της η οποία βρίσκεται εκεί, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τέτοιο αρνητισμό και αυτό την οδήγησε σε ένα μεγάλο ξέσπασμα.

Η χειρονομία της Τζούλιας Νόβα στους επικριτές της

«Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία, ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι. Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση – άποψη σας. Να είσαστε καλά και στα ανώτερα ! Με πολλή αγάπη πάντα! Φιλιά», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Τζούλια Νόβα
Instagram / Τζούλια Νόβα

Τι είχε δηλώσει για την οικογένειά της και τον πόλεμο στην Ουκρανία

Από την ώρα που η Ρωσία κήρυξε τον πόλεμο στην Ουκρανία, και ξεκίνησε μία δίχως τέλος ανθρώπινη κατά κύριο λόγο καταστροφή. εκατομμύρια ανθρώπων ξεριζώθηκαν από την πατρίδα τους και άλλοι πόσοι έχασαν τη ζωή τους.

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι στιγμές που ζει το τελευταίο διάστημα η Τζούλια Νόβα, καθώς όπως έχει ήδη πει, η οικογένεια της βρίσκεται στην Ουκρανία, την πατρίδα της, και ξαναμίλησε για αυτή την κατάσταση χωρίς να κρύβει την αγωνία και τη στεναχώρια της για όσα συμβαίνουν εκεί.

«Η κατάσταση στην Ουκρανία μου δημιουργεί μεγάλη θλίψη, αλλά και μεγάλο φόβο. Τις πρώτες μέρες σοκαρίστηκα και αγχώθηκα. Δε κοιμόμουν τα βράδια και έψαχνα διαρκώς στα sites να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί. Προσευχόμουν να γίνει κάτι να τελειώσουν όλα« ανέφερε η ίδια.

«Προσωπικά όλο αυτό εγώ το αντιλαμβάνομαι σαν έναν εμφύλιο και πιστεύω πως κανένας από τους δυο λαούς, καμία μάνα και κανένας πατέρας και κανένας άνθρωπος γενικά δε θέλει αυτόν τον πόλεμο. Όλοι θέλουμε ειρήνη. Και οι δυο λαοί θέλουν ειρήνη. Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία» ανέφερε συγκινημένη τονίζοντας ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους που ζουν στην Ουκρανία.

«Μιλάω με τις γιαγιάδες αλλά και με φίλους και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί, αλλά ευτυχώς στην πόλη από την οποία κατάγομαι τα πράγματα είναι σχετικά ήσυχα ακόμη. Έχουν γίνει δυο επιθέσεις αλλά υπήρξε προειδοποίηση και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. Οι γιαγιάδες είναι πολύ ψύχραιμες και σε καμία περίπτωση δεν αφήνουν τον τόπο όπου γεννήθηκαν, ελπίζοντας ο πόλεμος να σταματήσει σύντομα. Υπάρχουν οικογένειες φίλων και κυρίως μανάδες που έφυγαν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Οι άντρες έμειναν όλοι πίσω και σταδιακά μπαίνουν στον πόλεμο. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και θέλω να τελειώσει σύντομα, να μη χαθούν άλλες ζωές» κατέληξε η όμορφη Τζούλια Νόβα.