Αξιολάτρευτο: Οι δίδυμες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη ντύθηκαν ασορτί και "έριξαν" το Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο εξαιτίας των αρνητικών σχολίων που δέχεται στα social media εξαιτίας του τρόπου που επιλέγει να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της. Όταν, όμως, δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες τους την ώρα που χαμογελούν, όλα ξεχνιούνται.

Το Σάββατο 5/11, μάλιστα, η διάσημη Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους από την βόλτα τους, κατά την οποία οι δίδυμες ήταν ντυμένες ασορτί και τα μηνύματα "έπεσαν βροχή", αλλά για καλό αυτή τη φορά. Έχουν μεγαλώσει πολύ και η περηφάνεια της μητέρας τους δεν κρύβεται!

Οι δίδυμες της Χριστίνας Μπόμπα ντυμένες ασορτί

Χριστίνα Μπόμπα παιδιά
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα κόρες
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η αποκάλυψη της διάσημης Influencer για την εγκυμοσύνη της

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και οι δύο κόρες τους έχουν ήδη γίνει διάσημες στα social media, τα οποία και οι δύο χρησιμοποιούν καθημερινά παρουσιάζοντας στιγμές από την προσωπική τους ζωή.

Η πρώτη, λοιπόν, 16 μήνες αφότου γέννησε, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Ελένη", την Τετάρτη 26/10 και μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για το πόσο έχει αλλάξει "ο κόσμος της" από τότε, μαζί και η εμφάνισή της (δείτε εδώ πως κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης).

Μάλιστα, αναφέρθηκε αναλυτικά για την εξωσωματική στην οποία υποβλήθηκε για να μπορέσει να γίνει μαμά και εξήγησε πως τίποτα δεν ήταν τελικά όσο απλό νόμιζε πως θα είναι: «Και εγώ νόμιζα ότι είναι πολύ εύκολο να μείνεις έγκυος αλλά τελικά δεν ήταν. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα από γυναίκες από όλες τις ηλικίες που ταυτίζονταν μαζί μου».