«Θα γελάνε και οι πέτρες παιδιά» - Άλλαξαν την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού στην Wikipedia

Επική στιγμή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα γελάνε και οι πέτρες παιδιά» - Άλλαξαν την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού στην Wikipedia

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα πως κάποιος έγραψε στην Wikipedia πως είναι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη και το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Μάλιστα, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε Γίνεται, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έθιξε το ζήτημα με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Αποφάσισε να "πειράξει" την παρουσιάστρια και συνάδελφό του αλλάζοντας την ηλικία της στην πλατφόρμα, με εκείνη να ξεσπά σε γέλια και να του ζητάει να κάνει κάτι για να το επαναφέρει γρήγορά, διότι θα γινόταν ρεζίλι.

Η φάρσα του Παναγιώτη Ραφαηλίδη στην Ναταλία Γερμανού

«Είσαι γεννημένη το 1996, 26 ετών» είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και εκείνη του απάντησε με χαμόγελο: «Το 1996 είμαι; Θα με γελάνε και οι πέτρες παιδιά. Γυρίστε το στο κανονικό σας παρακαλώ».

«Θα αρχίσετε να με ξεφτιλίζετε κάθε ημέρα σε αυτή την εκπομπή;»

Το μεσημέρι της Κυριακής (16/10) ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ωστόσο, μετά από την επική γκάφα στην εκπομπή στις 15/10, σειρά είχε μια ακόμη όπου είδαμε την Ναταλία Γερμανού να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Την ώρα που η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να δώσει το δώρο στο οποίο είναι το κόλλημά του Άκη Πετρετζίκη η γνωστή παρουσιάστρια δεν περίμενε την αντίδραση του σεφ.

Συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι τον έχεις αδυναμία και μπορείς να τον μοιραστείς και με τον γιο σου, Αχιλλέα!». «Τι; Δεν είναι ο αγαπημένος σου;», ρώτησε με απορία η Ναταλία Γερμανού με τον σεφ να απαντά γελώντας:

«Τον έχω αδυναμία; Ποιος το είπε αυτό ρε παιδιά; Δεν πειράζει, καλός είναι!». Τότε η παρουσιάστρια είπε: «Τι; Δεν τον έχεις αδυναμία; Θα αρχίσετε κάθε μέρα να με ξεφτιλίζετε σε αυτή την εκπομπή; Τι θέλετε να κάνω;».