«Τι της είπε ρε μεγάλε» - Αδιανόητο ξέσπασμα από την Μαρία Μπακοδήμου για την επίθεση κατά της Κατερίνας Καινούργιου

Σχετικά με τις δηλώσεις του δικηγόρου για τις πλαστικές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τι της είπε ρε μεγάλε» - Αδιανόητο ξέσπασμα από την Μαρία Μπακοδήμου για την επίθεση κατά της Κατερίνας Καινούργιου

Την εβδομάδα που πέρασε ένα ακραίο σκηνικό διαδραματίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, (δείτε εδώ την επίθεση που δέχθηκε από δικηγόρο για τις πλαστικές) και το συμβάν σχολιάστηκε το Σάββατο 5/11 στο "Γειά σου".

Η Μαρία Μπακοδήμου, μάλιστα, ξέσπασε στην κάμερα, διότι θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός πως κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τι μπορεί να πληγώσει τον άλλο και πως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι τον επαινούν γι' αυτό.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Μπακοδήμου για την επίθεση που δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

«Πόσο...να μην βρω επίθετο που να ψάξεις να σκεφτείς τι θα πληγώσει και αυτό που θα πληγώσει θα είναι ότι έχει σχέση με πλαστικούς. Είναι αυτό που λέμε “γριά”, “χοντρή”. Και μετά πήγε στο καφενείο και του είπαν ”Μπράβο ρε μάγκα, τι της είπε ρε μεγάλε!”. Το είχε προετοιμάσει», είπε χαρακτηριστικά.

Μπακοδήμου για Καινούργιου

Παραλίγο να λιποθυμήσει η παρουσιάστρια στον αέρα του ALPHA

Λίγο μετά το εξώδικο που έλαβε για την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία στον αέρα της Super Κατερίνα», το πρωί της Παρασκευής 4/11.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες σχολίαζαν τις δηλώσεις της Άσης Μπήλιου για τη συνεργασία της με την Ελίνα Παπίλα, η ίδια ξαφνικά άρχισε να ζαλίζεται, κάτι που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στο πλατό.

Μάλιστα, διέκοψε και τη συζήτηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παιδιά λίγο κατανόηση, σήμερα ξύπνησα και πήγα να λιποθυμήσω, ήταν μια δύσκολη ημέρα δεν χρειάζεται να έχουμε ένταση. Δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο, γύριζε όλο το σπίτι. Ήμουν μόνη μου σπίτι και φοβόμουν μην πέσω και γλιστρήσω και μέχρι να έρθω εδώ ζαλιζόμουν πολύ. Πήρα τον γιατρό, θα πάω να κάνω τις εξετάσεις μου και θα δούμε».