Είναι παντρεμένοι με παιδιά από το 2014 αλλά χώρισαν - Οριστικό διαζύγιο για γνωστό ζευγάρι της showbiz

Εδώ και μερικούς μάλιστα μήνες είναι χωριστά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι παντρεμένοι με παιδιά από το 2014 αλλά χώρισαν - Οριστικό διαζύγιο για γνωστό ζευγάρι της showbiz

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με δυο παιδιά, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και μάλιστα το συναινετικό διαζύγιό έχει ήδη εκδοθεί εδώ και μήνες, ενώ χωρισμένη είναι πια και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Οριστικό διαζύγιο για γνωστό ζευγάρι της showbiz

Ο λόγος για την Μάντη Περσάκη και τον πρωταθλητή του kickboxing Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γάμος του πρώην ζευγαριού είχε γίνει το 2014 στο στον Άγιο Δημήτριο στο Λαγονήσι και κουμπάροι ήταν ο Θανάσης Κίλας, και η Θάλεια Κυρίτση, κολλητή φίλη της Μάντης.

«Την Πρωτοχρονιά του 2014 λογοδοθήκαμε. Ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου, της είπα ότι θέλω να λογοδοθούμε. Η άλλη πρόταση έγινε στα γενέθλιά μου, τον Απρίλιο. Η Μάντη νόμιζε ότι θα μου έκανε έκπληξη, αλλά τελικά της έκανα εγώ! Τα ανέτρεψα όλα», είχε αναφέρει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σε συνέντευξή του.

Τον Οκτώβριο του 2015 η Μάντη Περσάκη έφερε στο κόσμο το πρώτο τους παιδί ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 η οικογένεια υποδέχτηκε το νέο μέλος, τον δεύτερο γιο τους.

Οριστικό διαζύγιο για γνωστό ζευγάρι της showbiz
NDP

Τι είχε πει ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης για το μποξ και τα παιδιά του

"Η ένταση που υπάρχει μεταξύ των πυγμάχων και άλλων πριν από έναν αγώνα είναι πραγματική. Γίνεται ναι μεν και για το κοινό, αλλά στην πραγματικότητα έχουν κόντρα. Ξύλο πάνε να παίξουν. Είμαι εναντίον αυτού, αλλά είναι αληθινό. Ποτέ δεν έχω πει κάτι για κάποιον. Ποτέ.

Έχουν υπάρξει αντιαθλητικές συμπεριφορές και σε αγώνες. Εδώ υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πέφτει ένας κάτω και τον χτυπούν από πάνω, δεν θα υπάρξει στα μαχητικά; Τον γιο μου τον έβαλα στο ποδόσφαιρο. Του αρέσει και το μποξ. Ας διαλέξει αυτός τι θέλει να κάνει. Οι δικοί μου γονείς, με στήριξαν. Βέβαια, η μητέρα μου μού λέει καμιά φορά “τι άθλημα έχεις διαλέξει;", αλλά είναι δίπλα μου. Όταν έπαιζα αγώνες και κέρδιζα έδειχνα τα βίντεο στη μάνα μου. Έβλεπε ότι έδερνα τον αντίπαλό μου κι έκλαιγε. "Μάνα" της λέω "γιατί κλαις;". Μου απάντησε: "Μα τον δέρνεις! Κι αυτός μάνα έχει” και έκλαιγε", είχε πει σε συνέντευξή του.

Μόνο για έναν λόγο θα κατέβαινε για πάντα από το ρινγκ. Αν διαπίστωνε ότι τα παιδιά του φοβούνται μην τραυματιστεί και του ζητούσαν να σταματήσει. "Αν μου το ζητούσαν θα το έκανα. Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Ελπίζω να μη μου το πουν, αλλά αν αυτό θέλουν θα το κάνω για να μη στεναχωρηθούν τα παιδιά μου. Γι' αυτό δεν θα φέρω τον μεγάλο γιο μου στον αγώνα, στο Μετς. Αν χτυπήσω, θα τρελαθεί".