Κατερίνα Παπουτσάκη: Πώς είναι η καθημερινότητά της μετά το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Έτσι περνάει τις μέρες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σαν βόμβα έσκασε πριν μερικές μέρες η είδηση πως η Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 10 χρόνια γάμου (δείτε εδώ την κίνηση της πρώτης προς τον πρώην σύζυγό της μετά το διαζύγιο).

Πώς είναι η καθημερινότητα της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Η ηθοποιός προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της και τις ισορροπίες της, ενώ φυσικά απόλυτη προτεραιότητα στην ζωή της είναι οι γιοι της. Η ίδια μένει ακόμα στο σπίτι που έμενε με τον Παναγιώτη Πιλαφά μαζί με τα αγόρια της, με τον γνωστό επιχειρηματία να έχει μετακομίσει.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εργάζεται πολλές ώρες, μιας και φέτος θα την απολαύσουμε στο μιούζικαλ «Η Αυλή των Θαυμάτων» στο θέατρο Παλλάς με τις πρόβες φυσικά να είναι ατελείωτες.

Η ίδια ταυτόχρονα όμως διατηρεί και έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και μας επιβεβαιώνει ότι δεν την έχει πάρει από κάτω αυτή η μεγάλη αλλαγή στην ζωή της.

Πώς είναι η καθημερινότητα της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Να υπενθυμίσουμε πως ο Παναγιώτης Πιλαφάς είναι γιος γνωστού επιχειρηματία. Ο ίδιος έχοντας μουσικές σπουδές στη Νέα Υόρκη και γνωρίζοντας τη συνταγή για επιτυχημένα πάρτυ, έχοντας το ψευδώνυμο “Pan” απασχολείται ως DJ και παραγωγός. Είναι ιδιοκτήτης του all day/all night πολιτιστικού κέντρου διασκέδασης Six D.O.G.S. που βρίσκεται στο Μοναστηράκι και είναι αυτός που ξεκίνησε το φεστιβάλ ενTechno κατά τη διάρκεια του οποίου διοργανώνονται πάρτυ με αυτού του είδους τη μουσική.

Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες για τον χωρισμό της

Οι τηλεοπτικές κάμερες θέλοντας να εξασφαλίσουν μια δήλωσή της, την περίμεναν το βράδυ της Πέμπτης 3/11 έξω από το θέατρο στο οποίο πήγαινε για πρόβα και εκείνη αν και ευγενική δε θέλησε να πει τίποτα περισσότερο.

«Παιδιά δεν έχω να σας πω κάτι. Καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας. Έχω αργήσει. Όχι μωρέ, δε με ενοχλούν τα δημοσιεύματα» αρκέστηκε να πει η Κατερίνα Παπουτσάκη.