Δεν θέλουν επαφές - Η κίνηση της Κατερίνας Παπουτσάκη που επιβεβαιώνει το τέλος του γάμου της με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν θέλουν επαφές - Η κίνηση της Κατερίνας Παπουτσάκη που επιβεβαιώνει το τέλος του γάμου της με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Σοκ έχει προκαλέσει στην σόουμπιζ η είδηση πως η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς πήραν διαζύγιο 10 χρόνια μετά (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Κανείς δεν περίμενε πως μία τόσο όμορφη σχέση θα είχε τέτοια κατάληξη, ενώ τίποτα δεν προμήνυε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Όλα αυτά τα χρόνια οι δυο τους ήταν πολύ διακριτικοί όσον αφορά το κομμάτι της προβολής της σχέσης τους στα social media, ωστόσο υπήρχαν φορές που, ιδιαίτερα η ηθοποιός, δημοσίευε ορισμένες φωτογραφίες της με τον καλό της δείχνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένοι είναι.

Μία τέτοια εικόνα είναι αυτή από τα γενέθλια του πρώην της, κατά την οποία αντάλλασσαν ένα "καυτό" φιλί στο στόμα, με την ίδια να του εύχεται με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

Η φωτογραφία που διέγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά το διαζύγιο και το unfollow

«Επεράσαμε όμορφα! Το αγόρι μου έγινε 44 και του πάει πολύ! Χιλιόχρονος αγάπη μου !Πάντα δημιουργικός και υγιής. Να μας χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε», έγραφε.

Κατερίνα Παπουτσάκη Παναγιώτης Πιλαφάς
Instagram / Κατερίνα Παπουτσάκη

Ωστόσο, αυτή η φωτογραφία δεν υπάρχει πλέον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς την διέγραψε και αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι το γεγονός πως πλέον δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα προφίλ τους στα social media.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού και του συζύγου της πριν τον χωρισμό

Τίποτα δεν έδειχνε πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στο ζευγάρι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ενώ σε κάθε τους εμφάνιση οι δυο τους έδειχναν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, για τα οποία έχει δακρύσει μπροστά στην κάμερα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι που πέρασε πραγματοποίησαν την τελευταία τους δημόσια κοινή έξοδο στο θέατρο και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ, την ώρα που αντάλλασσαν φιλιά.

Κατερίνα Παπουτσάκη Παναγιώτης Πιλαφάς

Κατερίνα Παπουτσάκη Παναγιώτης Πιλαφάς χωρισμός