Επιστρέφει στην Ελλάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Το τηλεοπτικό της μέλλον μετά το τέλος του Love Island 

Πού θα την δούμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει στην Ελλάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Το τηλεοπτικό της μέλλον μετά το τέλος του Love Island 

Τον μεγάλο τελικό του Love Island παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 5/11 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μπαίνει για τελευταία φορά στην βίλα και να ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών και το ζευγάρι που κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Μάλιστα, στο φινάλε, η όμορφη παρουσιάστρια συγκινήθηκε αρκετά.

«To Love Island ήταν όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για μένα, πέρασα υπέροχα μαζί σας και νιώθω μια πραγματική lovegarnd. Έζησα πραγματικά την δημιουργία των σχέσεων από την αρχή και είμαι πολύ περήφανη για όλους σας», είπε χαρακτηριστικά.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island

Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν η Ηλιάνα θα επιστρέψει πίσω στην Αθήνα και μάλιστα αναμένεται να συζητήσει με του ιθύνοντες του σταθμού για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life ο ΣΚΑΪ θέλει να ξανά βγάλει στον αέρα το My Style Rocks στις αρχές του Ιανουαρίου, με τις πρώτες σκέψεις να ήταν αναλάμβανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την παρουσίαση, ωστόσο εξετάζουν το ενδεχόμενο να την επαναφέρουν σε ρόλο κριτή, όπως την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island 

Όσο εκείνη όμως είναι ακόμα στην Τενερίφη, μερικές δηλώσεις της συζητήθηκαν πολύ στην Ελλάδα

Μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ένα αμερικανικό podcast και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο εργασιακό μπούλινγκ που βίωσε στο GNTM αλλά και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε με προβλήματα υγείας.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου 22/10 στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

«Γύρισα στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική και ή θα τα κατάφερνα ή όχι στο μόντελινγκ, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Είχα άγχος γι΄αυτό. Αρρώσταινα περισσότερο, ήταν δύσκολο να καταλάβω τη δουλειά γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο. Βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ μετά είχα μία εγχείρηση. Στη δεύτερη σεζόν ήμουν πολύ άσχημα έκανα εγχειρήσεις, έπαιρνα φάρμακα.

Αν με ήξερε κάποιος θα το καταλάβαινε γιατί τη μία έπαιρνα βάρος, την άλλη έχανα. Ήταν εφιάλτης αλλά προσποιούμουν» είπε η παρουσιάστρια που δεν αναφέρθηκε καθόλου στο Love Island και στο πρόωρο τέλος του.