Love Island: Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε τις 50.000 ευρώ

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / loveislandgreece
Instagram / loveislandgreece

Τον μεγάλο τελικό του Love Island παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 5/11 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και τα τέσσερα ζευγάρια που παραδόθηκαν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού ήταν η Αναστασία με τον Γιώργο, η Χριστίνα με τον Αλέξανδρο, η Νίκη με τον Φάνη και ο Αργύρης με την Μαρία.

Οι τηλεθεατές λοιπόν ήταν αυτοί που θα καθόριζαν ποιοι θα έπαιρναν την πολυπόθητη νίκη, ωστόσο σχεδόν όλα τα εναπομείναντα ζευγάρια ήταν αρκετά αγαπητά στο κοινό (διαβάστε εδώ τα tweets που έγιναν στην αρχή του επεισοδίου).

Στο τέλος της βραδιάς, λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε τα δύο δημοφιλέστερα ζευγάρια, με αποτέλεσμα τα άλλα δύο να αποχωρήσουν και αμέσως μετά ανακοίνωσε το ζευγάρι που θα έφευγε από την Τενερίφη με 50.000 ευρώ.

Αυτοί είναι οι νικητές του Love Island

Και αυτό το ζευγάρι ήταν τελικά η Μαρία και ο Αργύρης οι οποίοι οι μεγάλοι νικητές του Love Island!

Τι θα κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τώρα που τελείωσε το Love Island

Ο τελικός του Love Island πραγματοποιήθηκε με την παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει ήδη μάλιστα ετοιμάσει τι θα κάνει αμέσως μετά.

Αφού λοιπόν έριξε αυλαία το ριάλιτι αγάπης, η Ηλιάνα δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά σύμφωνα με πληροφορίας θα επισκεφθεί μια άλλη χώρα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

undefined