Πώς πήραν την απόφαση να χωρίσουν - Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου Κατερίνας Παπουτσάκη και Παναγιώτη Πιλαφά

Εδώ και μερικούς μήνες δεν ζουν πια κάτω από την ίδια στέγη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πώς πήραν την απόφαση να χωρίσουν - Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου Κατερίνας Παπουτσάκη και Παναγιώτη Πιλαφά

Χωριστούς δρόμους περπατούν πλέον η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς. Μετά από 10 χρόνια γάμου, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να γράψουν τους τίτλους τέλους της συμβίωσής τοτς, έχοντας όπως πάντα ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τους δύο γιους τους.

Το παρασκήνιο του χωρισμού Παπουτσάκη - Πιλαφά

Μάλιστα, σύμφωνα με την Real News, που ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Παπουτσάκη, εν μέρει επιβεβαιώσε τον χωρισμό τους, μιας και δεν ήθελε να κάνει κάποια παραπάνω δήλωση. Όπως γράφει η εφημερίδα, τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνισή τους το περασμένο καλοκαίρι όμως κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Συγκεκριμένα, μέσα στον Σεπτέμβριο, αποφάσισαν ότι δεν θα μοιράζονται πλέον την ίδια στέγη. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν τον περασμένο Ιούλιο στο Ηρώδειο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Το παρασκήνιο του χωρισμού Παπουτσάκη - Πιλαφά
NDP

Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού με τον σύζυγό της μήνες πριν

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2012, συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου του 2012, στο νησί της Δονούσας Έκτοτε, δε συνηθίζουν να τραβούν τα βλέμματα και να απασχολούν τη showbiz.

Η Παπουτσάκη είχε μιλήσει στο περιοδικό People το 2012 για τη γνωριμία της με τον Πιλαφά και τη σχέση τους. Όπως έχει πει η ίδια, ήταν κάτι που ήταν γραφτό να γίνει.

«Το ήξερα από την αρχή πως ήταν 'meant to be'. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση», είπε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν και η πρόσφατη selfie τους. Η ίδια ανέβασε ένα story με τους δυο τους αγκαλιά σε κάποια έξοδο.

παπουτσακη πιλαφας selfie