«Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1, με έφυγαν! Κάποια στιγμή...» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Συρίγου για το τέλος της συνεργασίας τους

«Στην αρχή θύμωσα, μετά στενοχωρήθηκα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1, με έφυγαν! Κάποια στιγμή...» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Συρίγου για το τέλος της συνεργασίας τους

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου μίλησε το πρωί της Κυριακής 6/11 ο Πέτρος Συρίγος αναφορικά με το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τι είχε πει για το Πρωινό) και τη νέα του συνεργασία με το Open στην εκπομπή, Εμείς με την Ίνα Ταράντου.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Συρίγου για τον ΑΝΤ1

«Η τηλεόραση ξεκίνησε πριν 6-7 χρόνια. Είχα στείλει στο Facebook της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για μάγειρας, πέρασα κάποια κάστινγκ και βρέθηκα να είμαι στο γυαλί και να λέω καλησπέρα σας… Τη χρονιά που έφυγε η Ελένη από την τηλεόραση, έφυγα κι εγώ από εκεί πέρα και τότε ήταν η δεύτερη φορά που τόλμησα κι έστειλα μήνυμα στην Φαίη Σκορδά και συνεργαστήκαμε. Φέτος είμαι εδώ. Περνώ πολύ ωραία, με έχουν αγκαλιάσει όλα τα παιδιά, η ομάδα της παραγωγής. Η Ίνα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Δεν συναντηθήκαμε τώρα τελευταία με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν έφυγα (σ.σ. από τον ΑΝΤ1), με έφυγαν. Κάποια στιγμή έγινε η ανακοίνωση αυτή, ότι δεν θα είμαι στην ομάδα της εκπομπής. Στην αρχή θύμωσα, μετά στενοχωρήθηκα και στο τέλος το ξέχασα» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Συρίγος.

Λίγα λόγια για τον γνωστό σεφ

O Πέτρος Συρίγος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Μαρτίου του 1988. Σε μικρή ηλικία κατάλαβε την αγάπη του για τη μαγειρική, για αυτό τελειώνοντας το λύκειο το 2005 αποφάσισε να κάνει την αγάπη του επάγγελμα, ξεκινώντας τις σπουδές του στην ανωτάτη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Le Monde, στον τομέα της μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με το χώρο της εστίασης ήταν κατά τη διάρκεια των σπουδών του, τον Ιούνιο του 2006.

Η εξελικτική πορεία για τον Πέτρο δεν άργησε να ξεκινήσει εφόσον σε χρονικό διάστημα μόλις 2 ετών ανέλαβε θέση Sous Chef σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. Το καλοκαίρι του 2011, ο Πέτρος γίνεται Executive Chef σε παραθαλάσσιο εστιατόριο των Σπετσών, ενώ κάπου εκεί το επιχειρηματικό του πνεύμα τον οδηγεί να δημιουργήσει σε συνεργασία με 2 φίλους το δικό του Catering στην περιοχή του νησιού. Επιστρέφοντας στην Αθήνα ξανά, ακολουθεί το όραμα του ξεκινώντας συνεργασίες με εστιατόρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, φτιάχνοντας μενού και στήνοντας μαγαζιά από την αρχή της λειτουργίας τους.