«Ήταν η πιο άσχημη από τις συνεργασίες μου με τον...» - "Κόλαφος" ο Τρύφωνας Σαμαράς

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν η πιο άσχημη από τις συνεργασίες μου με τον...» -

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην εκπομπή του OPEN, Open Weekend, την Κυριακή 6/11. Ο διάσημος κομμωτής, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για ένα νυφικό κούρεμα, μίλησε για την εμπειρία του στο Just The 2 of Us, αλλά και για όσα συμβαίνουν στο φετινό σόου, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην πιο δύσκολη συνεργασία που είχε ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ποια πρόσωπα συμπαθεί από τον μουσικό διαγωνισμό, εξήγησε ποια είναι η άποψή του μέχρι και για την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με το Love Island και εξέθεσε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο.

Με ποιον δεν θα συνεργαζόταν ξανά ο Τρύφωνας Σαμαράς

«Δεν γίνεται J2US χωρίς εμένα! Είναι το αγαπημένο μου, πέρασα πολύ ωραία. Από το φετινό μου αρέσει η Άντζελα. Άντζελα χωρίς να πει κάτι Αντζελικό γίνεται; Είναι πολύ σοβαρή φέτος. Θα μου άρεσε να γίνει κάτι με την Καίτη. Άμα είναι όλα με το “σεις” το “σας” είναι λίγο βαρετό. Ο Άγγελος Μπράτης δεν μου φαίνεται ξινός. Τον γνώρισα από κοντά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν κακή επιλογή της Ηλιάνας το Love Island. Kάποιες φορές πρέπει να λέμε όχι. Αν είχα ξανά την επιλογή δεν θα το ξανάκανα, ήταν η πιο άσχημη από τις συνεργασίες μου από όλες τις απόψεις με τον Ηλία Ψινάκη».

Ο άγνωστος τσακωμός του με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική στον Γιάννη Πουλόπουλο, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30/9 στην εκπομπή Super Κατερίνα. Μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο.

Για πρώτη φορά μάλιστα, αναφερόμενος στις συνεργασίες του, τόνισε πως με όλες τις διάσημες Ελληνίδες που έχει αναλάβει, έχουν τσακωθεί έστω και μια φορά. Με αφορμή αυτό αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη.

"Κοίτα έχω τσακωθεί με όλες και με την Κορομηλά και την Μενεγάκη γιατί παλιά της είχα δώσει ένα ποστίς να το βάλει κάπου και μετά δεν μου το είχε φέρει. Ε, δεν της μιλούσα.", είπε χαρακτηριστικά γελώντας πια.

Αυτό, βέβαια, μας θύμισε έντονα τον αξέχαστο καυγά της Ελένης με την Βανδή σε γιαπωνέζικο εστιατόριο.