Όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο - Το ποσό που πήρε ο Τρύφωνας Σαμαράς για ένα νυφικό χτένισμα

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο - Το ποσό που πήρε ο Τρύφωνας Σαμαράς για ένα νυφικό χτένισμα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο αλλά και για τον άγνωστο τσακωμό που είχε με την Ελένη Μενεγάκη.

Από την άλλη, ο γνωστός κομμωτής δεν δίστασε να αποκαλύψει το εξωφρενικό ποσό που έχει πάρει από την δουλειά του καθώς έχει χτενίσει νύφη.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχω πάρει και 3.000 ευρώ και το λιγότερο για κάποια γυναίκα που πραγματικά ήθελε να την χτενίσω και δεν είχε χρήματα το έχω κάνει τσάμπα, δωρεάν».

Οι δηώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά

Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα - Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Ένα υπέροχο βίντεο ετοίμασε μέσω του Starfan.gr ο Τρύφωνας Σαμαράς, με αφορμή ένα γλυκό μήνυμα που έλαβε, σχετικά με τις περιστάσεις gender reveal!

Συγκεκριμένα, η κουμπάρα και η αδερφή ενός ζευγαριού όταν έμαθαν πως περιμένουν παιδάκι αποφάσισαν να κάνουν την έκπληξη και να αποκαλύψουν στο ζευγάρι το φύλο του μωρού, με έναν ιδιαίτερο τρόπο!

Για αυτό και έστειλαν το μήνυμά τους στo Starfan.gr και στον Τρύφωνα Σαμαρά και αμέσως μετά δημοσίευσαν ένα σχετικό βίντεο στα social media με το φύλο του μωρού.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες και ο ίδιος ο κομμωτής δέχθηκε μια πολύ ωραία έκπληξη.