«Δες εδώ! Ζωή… μισή!» - Άφωνη η Ναταλία Γερμανού με την αλλαγή στην εμφάνιση της Κατιάνας Μπαλανίκα

Μεγάλη η απώλεια των κιλών της γνωστής ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δες εδώ! Ζωή… μισή!» - Άφωνη η Ναταλία Γερμανού με την αλλαγή στην εμφάνιση της Κατιάνας Μπαλανίκα

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε Γίνεται, εμφανίστηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα το πρωί της Κυριακής 6/11. Η ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν στην ίδια εκπομπή ξεσπώντας σε λυγμούς, ωστόσο αυτή τη φορά βρέθηκε στο πλατό προκαλώντας σοκ στην παρουσιάστρια με την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φαίνεται πως έχει χάσει πάρα πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα και εξήγησε αναλυτικά πως τα κατάφερε, ενώ μίλησε και για το πως αισθάνεται σχετικά με αυτό.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Κατιάνας Μπαλανίκα που σόκαρε την Ναταλία Γερμανού

«Η μισή Κατιάνα, η άλλη μισή είναι σπίτι και ξεκουράζεται μαζί με την τηλεόραση. Φτου σου, σκόρδα, μεγάλη αλλαγή. Μου το είπες στο τηλέφωνο, ότι θα σε δω και θα εκπλαγώ», είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Έγινε λίγο-πολύ από μόνη της. Δε ξέρω πως, σιγά-σιγά. Δεν έτρωγα πολύ, σταμάτησα. Δεν ήθελα και να φάω. Γυμναστική έκανα γιατί έπρεπε να κάνω. Τα κιλά έφυγαν στο lockdown και την καραντίνα. Νιώθω καλύτερα, νιώθω εγώ», απάντησε εκείνη.

Ο ρόλος που θα έκανε στο Παρά Πέντε

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι σήμερα μια καταξιωμένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, ξεχωρίζοντας πριν από πολλά χρόνια στο ρόλο της Αμαλίας στη σειρά «Στο Παρά Πέντε», η οποία έγραψε ιστορία στο Mega.

Τη θυμόμαστε με την ιδιαίτερη... πελοποννησιακή προφορά, αλλά και τη βοήθεια που πρόσφερε στους ήρωες της σειράς, προκειμένου να διορθώσουν την αδικία στην αποστολή, που είχαν αναλάβει. Δεν ήταν, ωστόσο, η πρώτη που βρισκόταν στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη, που αρχικά είχε σκεφτεί κάτι διαφορετικό.

Ένας ρόλος, λοιπόν, που άλλαξε στην πορεία της σειράς ήταν αυτός της Αμαλίας, καθώς ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε αρχικά ζητήσει από την... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.