Ο Χρήστος Μπίρμπας είναι 30 ετών ενώ η σύντροφός του είναι μεγαλύτερη κατά... - Η διαφορά ηλικίας του νέου coach του GNTM και της Αναστασίας Περράκη

«Όποιος δεν θέλει να μην το ακούει και να μη το βλέπει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Χρήστος Μπίρμπας είναι 30 ετών ενώ η σύντροφός του είναι μεγαλύτερη κατά... - Η διαφορά ηλικίας του νέου coach του GNTM και της Αναστασίας Περράκη

Ο Χρήστος Μπίρμπας είναι ο νέος coach του GNTM 5 και από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον διαγωνισμό εντυπωσίασε και αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό. Πρόσφατα, ο ίδιος μίλησε για την σύγκριση με τον Γιώργο Καράβα, ωστόσο την Κυριακή 6/11 παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και αναφέρθηκε σε πολλά ακόμη.

Μάλιστα, μίλησε και για την σχέση του με την Αναστασία Περράκη, με την οποία είναι πολλά χρόνια μαζί, παρά την μεγάλη ηλικιακή διαφορά τους.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Μπίρμπα για την σύντροφό του

«Σίγουρα η αρχή ήταν λίγο δύσκολη λόγω των καμερών, αλλά μπορώ να πω πως έχω μία σχετική εμπειρία πάνω σε αυτό λόγω του μόντελινγκ», τόνισε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την καλή του με την οποία είναι 7 χρόνια μαζί: «Η σύντροφός μου με συμβούλευσε να είναι ο εαυτός μου στο GNTM. Είμαστε επτά χρόνια μαζί… φαγούρας. Δεν είμαι άνθρωπος των σχέσεων… Δεν ήταν όλα ρόδινα, είχαμε τα “πάνω” μας, είχαμε και τα “κάτω” μας. Υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Κάνουμε τα διαλείμματα μας».

«Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας είναι παλιακά. Οκτώ χρόνια διαφορά εντάξει, όποιος δεν θέλει να μην το ακούει και να μη το βλέπει», κατέληξε.

Οι αποκαλύψεις της Αναστασία Περράκη

Η σύντροφος του μοντέλου μίλησε τις προάλλες στην ΕΡΤ, στο Μαμα-δες, και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την ζωή της και το παιδί που απέκτησε πριν γνωρίσει τον coach του GNTM.

«Στα 25 μου έγινα μαμά, μου πήρε έναν χρόνο να επανέλθω. Ένα άγχος το είχα γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου, όταν γεννάς και πηγαίνεις με το παιδί στο σπίτι, λες “Παναγίτσα μου μη μείνω έτσι”. Γέννησα με καισαρική. Δεν μπορώ την αναμονή στη ζωή μου, καθόλου», δήλωσε.

«Είναι 14 ετών στην εφηβεία, βαθιά εφηβεία. Δύσκολη πίστα αλλά την προτιμώ με την πίστα της μικρής ηλικίας. Υπάρχει ένας διάλογος πια. Ξέρω ότι υπάρχουν νεύρα, αυτό είναι δεδομένο. Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις τύπου: “Θα πω όχι για να πω όχι για να πάω κόντρα στο κατεστημένο και στην μαμά”. Στο τέλος όμως της ημέρας βγαίνει το αποτέλεσμα», πρόσθεσε έπειτα.