«Ήταν σεξιστικούλι» - Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με τον Ρένο Χαραλαμπίδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν σεξιστικούλι» - Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με τον Ρένο Χαραλαμπίδη

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, όπου αποκάλυψε πως έχει παίξει ξύλο με σκηνοθέτη, ωστόσο μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, την Κυριακή 6/11.

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, θέλησε να μιλήσει για τον ηθοποιό και να σταθεί σε μία φράση που ειπώθηκε στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες, διότι ένα σχόλιό του την ενόχλησε ιδιαίτερα και προσπάθησε να εξηγήσει δημόσια πως τέτοια πράγματα καλό είναι να μην λέγονται δημόσια.

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με τον Ρένο Χαραλαμπίδη

«Θέλω να σταθώ λίγο στον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον οποίον τον είδαμε σε μία συνέντευξη που λέει εγώ είμαι κυνηγός και δεν είμαι ψαράς. Χαριτωμένο ήταν αυτό. Είδα και κάτι άλλο που δεν ήταν χαριτωμένο. Τον είδα σε μία συνέντευξη με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, όπου κάποια στιγμή τον διέκοψαν κι είπε αφήστε με να ολοκληρώσω.

Είπε η Τζένη παρακαλώ να ολοκληρώσεις και της είπε ο Ρένος σε καθιστώ υπεύθυνη να ολοκληρώνω. Η Τζένη Μελιτά είπε ότι ήταν λίγο σεξιστικό αυτό που είπες. Δεν το βρήκα αστείο και νομίζω ούτε η Τζένη ούτε ο Φώτης. Δεν γνωρίζω αν κάποιος απάντησε κάτι, αλλά θέλω να πω ότι με κάποια πράγματα που γελούσαμε πριν από χρόνια, δεν μας φαίνονται αστεία πια. Δεν λέω ότι το είπε με κακή διάθεση, δεν το ξέρω για να ξέρω το χιούμορ του, αλλά θα συμφωνήσω με την Τζένη ότι ήταν σεξιστικούλι», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ποιον έριξε πόρτα ο ηθοποιός

Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/5) ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην δεκαετία του ’90, όταν εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί, καθώς αποκάλυψε ότι "έριξε" πόρτα στον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Nick Cave. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός.

«Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δούλευα σε ένα κλαμπ στο Μετς, ήμουν στην πόρτα. Κάποια στιγμή βλέπω κάτι τύπους… φρικιά ήταν! Θυμάμαι είχε έρθει ο Nick Cave με ένα κοστούμι με άσπρη ρίγα, λέω «από τα κλαρίνα ήρθαν αυτοί;». Εμείς τότε δεν είχαμε δει τέτοια πράγματα.

Δεν είχαμε δει κάποιον ροκ σταρ να βγαίνει με κοστούμι ριγέ. Και τους βλέπω να είναι λιώμα, τους ρωτάω «που πάτε ρε παλικάρια; Τι γίνεται εδώ πέρα;». Ήταν κάπως μεθυσμένοι και δεν πήρα το ρίσκο να τους βάλω μέσα».

Μου λέει, «είμαι ο Nick Cave»! Μου λένε και από το μαγαζί, «διώξε τους» και τους διώξαμε. Μετά από δύο χρόνια, όμως, έκανε μεγάλο μπαμ ο Nick Cave και ξαναήρθε στην Ελλάδα. Την επόμενη χρονιά όμως τον βάλαμε πανηγυρικά πια μέσα στο μαγαζί. Σαν ροκ σταρ».