Την είδαμε για πρώτη φορά στο The Voice πριν από 5 χρόνια - Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελευθερία Παπαμιχαήλ και τον Γιώργο Σαμπάνη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ελευθερία Παπαμιχαήλ
Instagram / Ελευθερία Παπαμιχαήλ

Η Ελευθερία Παπαμιχαήλ είναι μία νέα τραγουδίστρια, η οποία πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια εμφανίστηκε στο The Voice of Greece, μάγεψε τους κριτές, όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό.

Παρόλα αυτά, σήμερα έχει "ανοίξει τα φτερά της" και μετά το τραγούδι που χαρακτήρισε την σειρά "Η λέξη που δεν λες", δημιούργησε άλλο ένα τραγούδι, ένα νέο single που κυκλοφόρησε από την Panik Records και έχει τίτλο "Αισθήματα".

Ποια είναι η σχέση της Ελευθερίας Παπαμιχαήλ με τον Γιώργο Σαμπάνη

Τους στίχους του συγκεκριμένου κομματιού υπογράφει ο Γιάννης Δόξας, όμως η μουσική του είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, με την ίδια να δηλώνει: «Η συνεργασία με τον Γιώργο Σαμπάνη ξεκίνησε όταν το φθινόπωρο του 2019 είδα τυχαία στο Instagram έναν διαγωνισμό που είχε ανεβάσει για το τραγούδι του "Μ’ ένα σου βλέμμα", έτσι ανέβασα και εγώ ένα cover του τραγουδιού, μπήκα στους 6 φιναλίστ που τραγουδήσαμε μαζί με τον Γιώργο την επίσημη ακουστική έκδοση του τραγουδιού και μετά ως νικήτρια μου έγραψε μαζί με την Ελεάνα Βραχάλη την ''Ανακωχή''».

Έγκυος η σύντροφος του τραγουδιστή, Ιωάννα Σαρρή;

Η Ιωάννα Σαρρή έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM στο κανάλι του Star. Μάλιστα, η νεαρή καλλονή έκλεψε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις τόσο των κριτών του ριάλιτι, όσο και των τηλεθεατών. Το μοντέλο μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το GNTM, όμως η καριέρα της απογειώθηκε και πλέον θεωρείται από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.

Πέραν αυτού, το όνομά της αυτή την περίοδο έρχεται στο επίκεντρο καθώς φημολογείται πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι, πως είναι έγκυος στον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Σαμπάνη (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες). Κανείς από τους δυο δεν έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό, κανείς από τους δυο δεν έχει σχολιάσει καν την είδηση μέχρι στιγμής. Ωστόσο, πριν από λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 13/10 η Ιωάννα Σαρρή εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα ως μοντέλο για γνωστό οίκο μόδας.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση, λοιπόν, μετά τις φήμες έρχεται να δημιουργήσει περισσότερα ερωτηματικά για το αν ισχύει ή όχι τελικά η είδηση αυτή καθώς το μοντέλο άλλαξε δυο διαφορετικά σύνολο που και τα δυο ήταν πολύ φαρδιά και κάλυπταν πλήρως την περιοχή της κοιλιάς. Μήπως ήθελε να κρύψει κάτι ή Ιωάννα ή απλά αυτό ήταν το concept;

 Ιωάννα Σαρρή εγκυος

 Ιωάννα Σαρρή πρωτη εμφανιση μετα την εγκυμοσυνη