«Δεν αφορά κανέναν...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Βαϊτσου για την δημοσιοποίηση της σχέσης της

«Είναι κάτι που θέλουμε κι οι δύο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Ελένη Βαϊτσου δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις και όταν το κάνει συνηθίζει να αποφεύγει τις ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ την σοκαριστική αντίδρασή της σε δημοσιογράφο του OPEN). Αυτή τη φορά, όμως, μίλησε στο περιοδικό On Time και προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της και στον ρόλο από όπου ξεκίνησαν όλα, ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της η οποία έγινε γνωστή και συζητήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό.

Η αποκάλυψη της Ελένης Βαϊτσου για την σχέση της

Ήσουν από τις τυχερές κι η γνωριμία σου με τον Αντρέα Γεωργίου έγινε το «διαβατήριο» για να ξεκινήσεις την τηλεοπτική σου πορεία με μια μεγάλη επιτυχία, παίζοντας την Μελίνα στο Μπρούσκο. Πώς γνωριστήκατε και μπήκες στο σίριαλ;

Η συμμετοχή μου στο Μπρούσκο ήταν, εκτός από την πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, κι αυτή που με έκανε να αντιληφθώ ότι ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν σαν χόμπι. Ήμουν πολύ τυχερή που αυτό έγινε μέσα από μία τόσο επιτυχημένη σειρά. Δεν ήταν μόνο η αναγνωρισιμότητα που κέρδισα, αλλά πρωτίστως η εμπειρία που αποκόμισα μέσα στα τέσσερα χρόνια απαιτητικής καθημερινής δουλειάς. Ο Αντρέας με επέλεξε μέσω casting tape που είχα κάνει για τελείς άλλο λόγο. Ήταν μεγάλη έκπληξη όταν έλαβα τηλεφώνημά του για να μου προτείνει να παίξω στη δουλειά.

Ελένη Βαϊτσου

Με τον Αντρέα Γεωργίου τότε σας ήθελαν και ζευγάρι στη ζωή. Ήταν αλήθεια ότι ήρθατε κοντά; Σήμερα μιλάτε; Είχε γραφτεί ότι σταμάτησες το Μπρούσκο γιατί τσακωθήκατε. Είναι αλήθεια;

Ήταν μεγάλο σοκ για εμένα στην αρχή που βγήκαν δημοσιεύματα που μας ήθελαν ζευγάρι. Καλά καλά δεν είχε ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά. Πολύ γρήγορα ευτυχώς αντιλήφθηκα και τον τρόπο που λειτουργεί ο «κίτρινος Τύπος» και δεν ασχολήθηκα με τις όποιες φήμες κυκλοφόρησαν από εκεί και πέρα. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι που πιστεύω πως έτσι κι αλλιώς δεν αφορά κανέναν. Εννοείται πως μετά από 4,5 χρόνια άψογης συνεργασίας παραμένουμε φίλοι και βρισκόμαστε όποτε μπορούμε και μιλάμε για τα πάντα. Είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον, είναι κάτι που θέλουμε κι οι δύο.

Η αποκάλυψη για το γάμο μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η ηθοποιός της σειράς "Η δική μας οικογένεια", Ελένη Βαΐτσου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή η οποία το τελευταίο διάστημα πηγαίνει πολύ καλά, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του πρώην συντρόφου της Φαίης Σκορδά, Νίκου Ηλιόπουλου - δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Αμερική.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου, αλλά και στο αν είναι έτοιμη να γίνει μαμά, έπειτα από σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν υπάρχει στη σκέψη μου το να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Σοβαρή πρόταση γάμου δεν έχω δεχθεί, στην πλάκα όμως πολλές. Νομίζω ότι αν έρθει η στιγμή και το timing είναι το σωστό, είμαι δηλαδή με έναν άνθρωπο και θέλουμε τα ίδια πράγματα, θα το καταλάβουμε, θα το συζητήσουμε και πολύ απλά θα αποφασίσουμε ότι είναι να αποφασίσουμε. Άμα είσαι με έναν άνθρωπο και πορεύεσαι και έχεις την ίδια κατεύθυνση, δεν είναι ανάγκη να γίνουν ούτε προτάσεις γάμου ούτε τίποτα. Το σημαντικό είναι η συντροφικότητα και να είσαι εντάξει εκεί που είσαι» ανέφερε.

Όσομ αφορά την μητρότητα: «Δεν πιστεύω σε καμπανάκια! Καμπάνα είναι αυτά τα «πρέπει» των άλλων που σου πιπιλάνε τα αυτιά και σου λένε «πόσο χρονών είσαι», «έχεις μεγαλώσει», «πότε θα κάνεις παιδιά» και «πότε κάνεις οικογένεια» και «πότε θα δούμε εγγονάκια». Αυτά είναι τα καμπανάκια. Δεν υπάρχει, πιστεύω, βιολογικό καμπανάκι. Μέσα μου δεν έχω νιώσει καθόλου ότι θέλω γιατί μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί και να είμαι με κάποιον που να μου βγάλει αυτό και να πω ναι».

«Βασικά δεν θέλω να το κάνω αυτό για μένα. Μπορεί να είναι λίγο εγωιστικό αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που από πολύ μικρή ηλικία ξέρουν ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα, στο πως μεγαλώνεις, στο τι θες και στο τι πιστεύεις ότι σου πηγαίνει» συμπλήρωσε.