«Για άλλη μια φορά...» - Η πρώτη ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το "κόψιμο" του Love Island

Πως αντέδρασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο τελικός του Love Island πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5/11, πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε οριστεί αρχικά και όπως φάνηκε και από τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού για το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, την Κυριακή 6/11 η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη που της έδειχνε όλες αυτές τις ημέρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με ένα χαμόγελο που φανερώνει πως παρά τα εμπόδια εκείνη συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά και αναμένει με ενθουσιασμό τι θα συμβεί στην πορεία.

Η πρώτη ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island

«Με το βλέμμα καρφωμένο πάντα στην αγάπη...για άλλη μια φορά την εισέπραξα. Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το τηλεοπτικό της μέλλον μετά το ριάλιτι αγάπης

Τον μεγάλο τελικό του Love Island παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 5/11 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μπαίνει για τελευταία φορά στην βίλα και να ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών και το ζευγάρι που κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Μάλιστα, στο φινάλε, η όμορφη παρουσιάστρια συγκινήθηκε αρκετά.

«To Love Island ήταν όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για μένα, πέρασα υπέροχα μαζί σας και νιώθω μια πραγματική lovegarnd. Έζησα πραγματικά την δημιουργία των σχέσεων από την αρχή και είμαι πολύ περήφανη για όλους σας», είπε χαρακτηριστικά.

Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν η Ηλιάνα θα επιστρέψει πίσω στην Αθήνα και μάλιστα αναμένεται να συζητήσει με του ιθύνοντες του σταθμού για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life ο ΣΚΑΪ θέλει να ξανά βγάλει στον αέρα το My Style Rocks στις αρχές του Ιανουαρίου, με τις πρώτες σκέψεις να ήταν αναλάμβανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την παρουσίαση, ωστόσο εξετάζουν το ενδεχόμενο να την επαναφέρουν σε ρόλο κριτή, όπως την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island