Σασμός: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος...» - Ο Μαθιός και η Βασιλική απαντούν "ανοιχτά" για το μέλλον τους στη σειρά

Θα μάθει την αλήθεια για τον Στεφανή η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος...» - Ο Μαθιός και η Βασιλική απαντούν

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας προβλήθηκε επιτέλους ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού στον Σασμό, με το κοινό να κάνει πάρτι στο Twitter. Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς, λοιπόν, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος, βρέθηκαν την Κυριακή 6/11 στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται και μίλησαν για όλα όσα θα ακολουθήσουν μετά την τελετή.

Μάλιστα, απάντησαν σε μερικές από τις πιο "καυτές" ερωτήσεις του κοινού, σχετικά με την αλήθεια για τον φόνο του άντρα της Βασιλικής, Στεφανή, αλλά και για το τέλος του ζευγαριού γενικότερα.

Τα spoilers της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Δημήτρη Λάλου για το μέλλον τους στον Σασμό

«Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα», απάντησε η ηθοποιός για την δολοφονία του τηλεοπτικού πρώην συζύγου της.

Και ο Δημήτρης Λάλος σχολίασε: «Όσο πιο περίπλοκο είναι για τον ηθοποιό αυτό που του δίνουν να παίξει, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση».

«Μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία με τον Μαθιό και την Βασιλική είναι σαν παραμύθι», πρόσθεσε έπειτα η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Χωρίζει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς

Eίναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της νέας σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Σύντομα ωστόσο η σχέση τους θα δοκιμαστεί σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα θα περάσουν και έναν χωρισμό.

Ήδη έχουν αρχίσει και έχουν τις εντάσεις τους, οι οποίες θα κορυφωθούν όταν η... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr