«Για μένα ήταν ριάλιτι επιβίωσης. Πέρασα δύσκολα» - Πρώην παίκτης του Dancing with the Stars καταγγέλλει

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Για μένα ήταν ριάλιτι επιβίωσης. Πέρασα δύσκολα» - Πρώην παίκτης του Dancing with the Stars καταγγέλλει

Το Dancing With The Stars είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σόου των τελευταίων χρόνων στην τηλεόραση και σε αυτό συμμετέχουν πολλοί διάσημοι με διαφορετικό υπόβαθρο για να ενισχύσουν φιλανθρωπικά ιδρύματα. Όσο κι αν φαίνεται πως πρόκειται μόνο για ένα διασκεδαστικό live, όπως φαίνεται μερικοί περνούν αρκετά δύσκολα, καθώς τα γυρίσματα και οι πρόβες είναι απαιτητικά.

Μάλιστα, την Κυριακή 6/11, ένας από τους παίκτες που συμμετείχαν στον πρώτο διαγωνισμό μίλησε στην εκπομπή Fishy και εξήγησε πως ήταν από τις πιο δύσκολες εμπειρίες της ζωής του, παρομοιάζοντάς το με ριάλιτι επιβίωσης.

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις για το Dancing with the Stars

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αλλά αναφέρθηκε και στην καριέρα του, αλλά και την ζωή του ως πατέρας (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση με τις κόρες του).

«Ξέρω ότι έχεις δύο μικρά κοριτσάκια τώρα και το να φεύγεις από αυτά είναι πολύ δύσκολο. Είναι ο μεγαλύτερος αγώνας που έχεις κερδίσει στη ζωή σου», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Με τον ίδιο να απαντά: «Είναι πρωτόγνωρη σύνδεση για μένα, είναι ένα θαύμα από τη ζωή».

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έπειτα μετακομίσαμε στην Παλλήνη και κάπου εκεί έμπλεξα με το kick boxing. Από μικρός ήμουν ανήσυχο πνεύμα. Ό,τι έκανα, ήμουν στοχοπροσηλωμένος. Μεγάλωσα με τον αθλητισμό και είχα ένα συμπαντικό ραντεβού με το kick boxing. Σε όσους το έλεγα, έλεγαν ‘πού έχει μπλέξει το παιδί», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι χαρά μου να εμπνέω τον κόσμο. Με πλησιάζει πολύς κόσμος και μου λέει ‘ξεκίνησα (σ.σ. kick boxing) επειδή είδα εσένα’. Αυτό για μένα είναι εξαιρετικό».

«Ήμουν στο πρώτο. Όταν μου έγινε η πρόταση και μου είπαν τι πρέπει να κάνω, γέλασα. Τους είπα ‘η μόνη μου ασχολία με τον χορό είναι να κρατάω το ποτήρι και να κάθομαι στο πόδι’. Ήταν πολύ κόντρα σε μένα, ήταν και το πρώτο, δεν είχαμε δει άλλα. Μετά είπα ότι θα είμαι ο εαυτός μου και θα τα καταφέρω. Έμεινα μέσα 9 εβδομάδες», αποκάλυψε όσον αφορά το χορευτικό σόου.

«Για μένα ήταν ριάλιτι επιβίωσης. Πέρασα δύσκολα», κατέληξε.

«Ξεκινώ ένα εξάστερο γυμναστήριο. Είναι ένα όνειρο για μένα. Είναι ένα κόνσεπτ, που επειδή γύρναγα σε όλο τον κόσμο και έβλεπα διάφορα, ήθελα και ‘γω να φτιάξω κάτι στην Ελλάδα. Είναι ένας χώρος 2.500 τ.μ. με καφέ φαγητό, θα κάνω σεμινάρια και life coaching. Έχει fight club εξαιρετικό, γυμναστήριο κ.α.», δήλωσε στο τέλος.

Πότε θα γίνει η βάφτιση των παιδιών του και ποιοι θα είναι οι νονοί

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης πριν από λίγους μήνες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και μάλιστα σε δύο υπέροχα κορίτσια. Από τη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο τοκετού και αντίκρισε το θαύμα της ζωής μπροστά του, όλα άλλαξαν για εκείνον και αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε στην κάμερα του Happy Day, την Τρίτη 18/10.

Βέβαια, μίλησε και για την βάφτιση των παιδιών εξηγώντας πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τίποτα συγκεκριμένο ακόμα, ωστόσο το ευχάριστο γεγονός θα λάβει χώρα αυτή τη χρονιά. Μάλιστα, έδωσε στο φως της δημοσιότητας και τα ονόματα των νονών.

«Η ζωή είναι τελείως διαφορετική πλέον, να ξυπνάς με δύο διδυμάκια είναι όμορφα, με καλό προγραμματισμό, πρόβλεψη και ώριμη συναισθηματική διαχείριση, πάνε όλα καλά. Δεν αλλάζω πάνες, αλλά βοηθάω όσο πάει ο καιρός και περισσότερο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τα κοριτσάκια μου θέλουμε να τα βαφτίσουμε πάνω στον χρόνο. Κοιτάζω ημερομηνίες, κοιτάζω πράγματα. Δεν το έχουμε ανακοινώσει ούτε στις γιαγιάδες ούτε πουθενά. Περνάμε όμορφα, ζούμε τις ημέρες, βγάζουμε πολλές φωτογραφίες γιατί περνάνε γρήγορα όλα αυτά και θέλουμε να τα βιώνουμε».

«Οι νονοί είναι εξαιρετικοί φίλοι, είναι ο Άμλετ Τουνιάν και ο Κωνσταντίνος Κάτσικας και ανυπομονούμε για αυτό», κατέληξε.