Ελένη Μενεγάκη: Δεκάδες αντιδράσεις με τις νέες φωτογραφίες της πεθεράς της Λιλίκας - Τι συνέβη

Είδε την αποθέωση από τη νύφη της και όχι μόνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Δεκάδες αντιδράσεις με τις νέες φωτογραφίες της πεθεράς της Λιλίκας - Τι συνέβη

Η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη και μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου είναι λάτρης της φωτογραφίας μιας και δηλώνει και φωτογράφος (δείτε με τι άλλο ασχολείται) και στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, μοιράζεται φωτογραφίες από διάφορα τοπία που απαθανατίζει.

Η νύφη της λοιπόν, είναι η νούμερο ένα θαυμάστρια της, καθώς την ακολουθεί και τις έχει σχολιάσει στις περισσότερες από τις αναρτήσεις της.

Οι νέες φωτογραφίες της Λιλίκας Πανζοπούλου

Πριν από λίγες ώρες, η Λιλίκα Παντζόπουλου δημοσίευσε στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες από το μπλε της θάλασσας και οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν, ανάμεσα τους και η αγαπημένη Ελένη.

Το συλλεκτικό δώρο που έκανε η Λιλίκα στην Ελένη για την κόρη της

Ο ερχομός της μικρής Μαρίνας άλλαξε σημαντικά τη ζωή της οικογένειας της Ελένης Μενεγάκη. Καρπός του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο, η μικρότερη κόρη της παρουσιάστριας αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία όλων αλλά και το πιο «τσαχπίνικο» παιδί του σπιτιού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται με τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της, απίστευτες ιστορίες στις οποίες πρωταγωνιστεί η κόρη της. Τα αδέρφια της, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια την προσέχουν και την λατρεύουν καθώς μεταξύ άλλων είναι και οι νονοί της (δείτε εδώ το παράδοξο που έγινε στη βάφτισή της).

Μαρίνα Παντζοπούλου δώρο

Μεγάλη αδυναμία βέβαια της έχουν και από την οικογένεια του Ματέο, και ιδιαίτερα η γιαγιά της, Λιλίκα Παντζοπούλου, μιας και είναι το μόνο εγγόνι που έχει από αυτόν τον γιό της (δείτε εδώ τον αδερφό του Ματεό). Έτσι, λίγο μετά τη γέννησή της, η Λιλίκα Παντζοπούλου θέλησε να δώσει στην Ελένη Μενεγάκη ένα δώρο για την κόρη της, το οποίο θα έχει μαζί της σε όλη της τη ζωή.

Από τα αμέτρητα δώρα που δέχτηκε η παρουσιάστρια για τη γέννα της, αυτό που ξεχώρισε ήταν το κόσμημα-γούρι, που έκανε δώρο η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου στη μικρή. Σύμφωνα με το «Λοιπόν», ήταν ειδική παραγγελία σε γνωστό κοσμηματοπωλείο.