«Τα παιδιά κάηκαν μέσα σε αυτοκίνητο» - Σε σοκ η Δέσποινα Μοιραράκη στο πλατό του Cash or Crash

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα παιδιά κάηκαν μέσα σε αυτοκίνητο» - Σε σοκ η Δέσποινα Μοιραράκη στο πλατό του Cash or Crash

Ένα μικρό σοκ έπαθε η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπής της Cash or Trash, όταν μετά την ηθοποιό που βρέθηκε στο πλατό, παίκτρια που πήγε να λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι, έκανε μια εξομολόγηση που τους άφησε όλους άφωνους τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Τι συνέβη στο πλατό του Cash or Crash με την Μοιραράκη

Συγκεκριμένα, η κυρία Ρεγγίνα υποστήριξε πως έχει ζήσει 9 ζωές και αυτή που διανύει είναι η τελευταία, άρα δεν θα ξανά έρθει στη ζωή.

Στη συνέχεια λοιπόν, μιλώντας για την μετανσάρκωση, απάντησε σε όλες τις απορίες της παρουσιάστριας, ενώ είπε τι ήταν στις προηγούμενες ζωές που έζησε μέχρι τώρα.

«Ζούμε εννέα ζωές, αυτή είναι η τελευταία μου οπότε δεν θα ξαναγυρίσω. Στην όγδοη ζωή μου ήμουν στην Αμερική, είχα παιδιά αλλά κάηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Στην έβδομη ήμουν στην Ινδία και είχα καλή θέση, στην έκτη ήμουν κάτι σαν καλόγερος στην Αίγυπτο. Στην πέμπτη ήμουν στην Αυστρία άνδρας σε φυλακή. Στην τέταρτη ήμουν στην Ιταλία και πλούσια» είπε η παίκτρια με την Δέσποινα Μοιραράκη να κάνει τον σταυρό της.

Cash or Crash Δέσποινα Μοιραράκη

Ο λόγος που η Μοιραράκη είπε "ναι" στην παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @ Star βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 7/10 η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία πραγματοποίησε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη τον Ιούνιο.

Η ίδια μίλησε για την εκπομπή Cash or Trash αποκαλύπτοντας πως είχε δεχτεί παρότρυνση από τον άντρα της για να την κάνει.

«Θα το καταθέσω… Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη.

Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε «σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις.

Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο» ανέφερε συγκινημένη η Δέσποινα Μοιραράκη.