Cash or trash: Γνωστή ηθοπιός εισέβαλε στην εκπομπή παρέα με μια… πόρτα - Έφερε τα πάνω κάτω

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Cash or trash: Γνωστή ηθοπιός εισέβαλε στην εκπομπή παρέα με μια… πόρτα - Έφερε τα πάνω κάτω

Ένα ακόμη επεισόδιο της εκπομπής, «Cash or trash» προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR και όπως είδαμε μας χάρισε για μια ακόμη φορά επικά στιγμιότυπα αφού ένα γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο πήρε μέρος και έφερε μαζί μια... πόρτα. Μπορείτε επίσης να δείτε τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, Σουλτάνα Νικολαΐδου έφερε μαζί της για δημοπρασία μία πόρτα 100 ετών από το προσφυγικό σπίτι της οικογένειάς της.Φυσικά, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν το περίενε κανείς μιας και οι αντιδράσεις που αποτυπώθηκαν ήταν επικές.

Πήγε στο Car or trash παρέα με μια πόρτα και έφερε τα πάνω κάτω

«Ο αντρούλης μου με παρότρυνε για το Cash Or Trash», είχε εξομολογηθεί πριν μερικές μέρες η Μοιραράκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @ Star βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 7/10 η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία πραγματοποίησε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη τον Ιούνιο (δείτε εδώ και το περιστατικό που την εξαγρίωσε στο τρίμηνο μνημόσυνο του).

Η ίδια μίλησε για την εκπομπή Cash or Trash αποκαλύπτοντας πως είχε δεχτεί παρότρυνση από τον άντρα της για να την κάνει.

«Θα το καταθέσω… Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη.

Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε «σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις.

Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο» ανέφερε συγκινημένη η Δέσποινα Μοιραράκη.