Άσχημες εξελίξεις για την Δέσποινα Μοιραράκη - Μαθεύτηκε από νωρίς το πρωί πως...

Τι έδειξε η τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημες εξελίξεις για την Δέσποινα Μοιραράκη - Μαθεύτηκε από νωρίς το πρωί πως...

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 8/10 το Cash or Crash στο STAR με παρουσιάστρια την Δέσποινα Μοιραράκη. Η "βασίλισσα των χαλιών" επέστρεψε δυναμικά προσπαθώντας να σταθεί και πάλι στα πόδια της μετά το θάνατο του συζύγου της (φωτογραφίες από την κηδεία).

Μπορεί στην πρεμιέρα όμως να έκανε διψήφιο ποσοστό σε τηλεθέαση, χθες 15/10 όμως, έπεσε με αποτέλεσμα να φτάσει τα μονοψήφια.

Η τηλεθέαση του Cash or Crash της Μοιραράκη

Συγκεκριμένα, το τηλεπαιχνίδι του STAR σημείωσε 8,4% τηλεθέαση, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 9,1. Ωστόσο, να σημειωθεί πως το Cash or Crash σε γενικές γραμμές από την περασμένη σεζόν κάνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα για το κανάλι, οπότε όπως φαίνεται χθες απλά ήταν μια δύσκολη ημέρα.

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κρίμα το μπόι σου 6,1
  • ΣΚΑΙ: Happy traveller 7,4
  • MEGA: Μαίρη Μαίρη Μαίρη (Ε) 9,1
  • OPEN: Εικόνες (Ε) 9,4
  • STAR: Cash or trash 8,4

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Αλλάζει ημέρα προβολής το Cash or Trash;

Σύμφωνα με την Real Life, το τηλεπαιχνίδι της Δέσποινας Μοιραράκη, αποτελεί στοίχημα για το κανάλι της κάτω Κηφισιάς που πίστεψε στο συγκεκριμένο φορμάτ και στοχεύει να το αναπτύξει ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, αν συνεχίζει να "χτίζει" κοινό τα Σαββατοκύριακα διατηρώντας διψήφια ποσοστά, βάζει υποψηφιότητα για μετακίνηση στο καθημερινό πρόγραμμα. Στο Star, ευελπιστούν ότι, όταν εξοικειωθούν και άλλο οι τηλεθεατές με την ιδέα της δημοπράτησης αντικειμένων αξίας που έχουν στην κατοχή τους και αυξηθούν οι αιτήσεις συμμετοχής, το Cash or Trash θα μπορούσε από την προσεχή σεζόν να γίνει καθημερινό και να ενισχύσει το off peak πρόγραμμα του καναλιού.