Ευχάριστα νέα για την Δέσποινα Μοιραράκη 3 μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη

Πώς τα πήγε σε τηλεθέαση η χθεσινή 8/10 πρεμιέρα του Cash or Trash

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Πρεμιέρα έκανε χθες, Σάββατο 8/10 το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη, Cash or Trash., με την παρουσιάστρια να βιώνει την ίδια στιγμή μια δύσκολη περίοδο, καθώς πριν από περίπου 3 μήνες έχασε τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη μετά την μάχη του με τον καρκίνο.

Μάλιστα, με αφορμή την ιστορία ενός διαγωνιζόμενου που μίλησε για την νόσο αυτή, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής, με την ίδια να εξομολογείται πως έχει πονέσει πολύ με αυτή την λέξη.

«Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το θέμα καρκίνος, για ένα προσωπικό μου θέμα και είναι γνωστό ότι ο άντρας μου έφυγε από καρκίνο. Αυτό που κάνετε είναι έργο ζωή και θέλω να σας συγχαρώ και ιδιαίτερα το Cash or Trash, που μου δίνεται και εμένα η δυνατότητα να μπορούμε να μιλάμε για τον καρκίνο, χωρίς να φοβόμαστε αυτή τη λέξη.

Είναι σημαντικό να κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόληψη. Μέσα από αυτή την εκπομπή δεν είναι μόνο να φέρουμε ένα αντικείμενο να το πουλήσουμε, αλλά να αναδεικνύουμε την κοινωνία μας και την ζωή μας. Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο και πονάω ακόμα αλλά προχωράμε», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη (δείτε εδώ το βίντεο).

Τι πρεμιέρα έκανε χθες 8/10 η πρεμιέρα του Cash or Trash με την Δέσποινα Μοιραράκη

Ο πίνακας κατάταξης με τα νούμερα τηλεθέασης ανακοινώθηκε νωρίς την Κυριακή 8/10 (δείτε τον εδώ) κι όπως είδαμε το Cash or Trash έκανε ικανοποιητικά νούμερα, μιας και σημείωσε 10,1% στο δυναμικό κοινό.

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Χτυποκάρδια στο θρανίο 7,8
  • ΣΚΑΙ: Happy traveller (Ε) 11,5
  • MEGA: Σαββατογεννημένες 8,5
  • OPEN: Εικόνες (Ε) 6
  • STAR: Cash or trash 10,1

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 9,6
  • 10,1
  • 11,8
  • 10,4
  • 9,9
  • 8,8

«Ο αντρούλης μου με παρότρυνε για το Cash Or Trash», είχε εξομολογηθεί πριν μερικές μέρες η Μοιραράκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @ Star βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 7/10 η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία πραγματοποίησε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη τον Ιούνιο (δείτε εδώ και το περιστατικό που την εξαγρίωσε στο τρίμηνο μνημόσυνο του).

Η ίδια μίλησε για την εκπομπή Cash or Trash αποκαλύπτοντας πως είχε δεχτεί παρότρυνση από τον άντρα της για να την κάνει.

«Θα το καταθέσω… Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη.

Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε «σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις.

Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο» ανέφερε συγκινημένη η Δέσποινα Μοιραράκη.