Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Ξέρω ότι είμαι χοντρή! Δε χρειάζεται να...»

Ακομπλεξάριστη μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Ξέρω ότι είμαι χοντρή! Δε χρειάζεται να...»

Μετά το live του J2US (δείτε όσα σημειώθηκαν), η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με το δικό της τρόπο ο οποίος είναι μοναδικός.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Big Brother η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα της, μίλησε για τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τα κιλά της.

Όσα είπε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

«Ξέρω ότι είμαι χοντρή. Δε χρειάζεται να μου το πεις ή να νιώθεις άσχημα για μένα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο κόσμος κομπλάρει με αυτή την άνεση που έχω και προσπαθώ με τον αυτοσαρκασμό να τον κάνω να αισθανθεί καλύτερα».

«Έχουν στο μυαλό τους ότι Ώπα, αυτή γιατί νιώθει τόσο καλά; Γιατί βγάζει τα μπούτια της έξω; Γιατί αυτά είναι τα μπούτια που έχω! Τα βγάζω, τι να κάνουμε;» είπε.

Το "καρφί" της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή για το Big Brother

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Big Brother, όπου πήρε μέρος. Μπορεί να μην κέρδισε αλλά αρκετός κόσμος την αγάπησε αρκετά ενώ σχεδόν κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το επικό περιστατικό με τη μπανάνα που είναι ακόμα viral στα social media.

Μάλιστα, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στις 29/9 στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την ζωή της αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν της έκανε τόσο καλό παρά μόνο κακό. Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ναι, αδικήθηκα. Η αλήθεια είναι αυτή. Δεν θα κατηγορήσω κάποιον, δεν είμαι τέτοιο άτομο. Γι’ αυτό και δεν το μετανιώνω. Οι επιλογές μας είναι ξεκάθαρες». Και συνέχισε λέγοντας: «Επέλεξα να κάνω αυτό το πράγμα, μου βγήκε σε κακό. Εννοείται ότι μου βγήκε σε κακό. Είχα πολύ αρνητική κριτική».