«Ήμουν στην κηδεία και περίμενα να της πω τι έγινε στην κηδεία της» - Ξέσπασε σε κλάματα η Αναστασία

«Την έχασα πρόσφατα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμουν στην κηδεία και περίμενα να της πω τι έγινε στην κηδεία της» - Ξέσπασε σε κλάματα η Αναστασία

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark στο OPEN, βρέθηκε η Αναστασία, η νεαρή τραγουδίστρια που κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να την γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Μίλησε λοιπόν μεταξύ άλλων, για τον θάνατο που την "τσάκισε" ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα, συγκινήθηκε και έκλαψε μιλώντας για τον πρόσφατο θάνατο της γιαγιάς της, με την οποία ήταν πολύ δεμένες και της έλεγε τα πάντα (δείτε εδώ την γιαγιά της σε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο).

Η εξομολόγηση της Αναστασίας για τη γιαγιά της

«Την έχασα πρόσφατα την γιαγιά μου και ήμασταν πολύ δεμένες. Γενικά η γιαγιά μου ήταν εκεί όλες τις στιγμές που την χρειαζόμουν. Δηλαδή μπορεί να ήμουν μικρή, οι γονείς μου να ήταν στη δουλειά και να πάθαινα κρίσεις πανικού.

Ήταν μια φάση στη ζωή μου που πάθαινα κρίσεις πανικού από το υπερβολικό άγχος, που είχα γιατί είναι κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι πολλά αρνητικά πράγματα. Ας πούμε, εγώ φοβόμουν να μην χάσω τους γονείς μου εκείνη την περίοδο. Φοβόμουν τον θάνατο και πάθαινα κρίσεις πανικού.

Θυμάμαι μια φορά πως ήμουν έξω με τις φίλες μου και με έπιασε η κρίση πανικού. Γύρισα στο σπίτι αμέσως και πήγα στη γιαγιά μου και το μόνο που έκανα ήταν να ξαπλώσω μαζί της και να βάλω το χέρι της στην καρδιά μου. Κοιμήθηκα. Μου έφυγαν όλα. Ήμουν το παιδί της γιαγιάς πάρα πολύ. Οπότε μου στοίχισε πάρα πολύ όλο αυτό.

Επίσης, ότι γινόταν το έλεγα στην γιαγιά μου. Το πιο ακραίο που έπαθα και σκέφτηκα “ώπα, πρέπει λίγο να συνέλθεις” είναι πως όταν ήμουν στην κηδεία της και τελείωσε όλο αυτό, περίμενα να γυρίσω σπίτι για να πάω να της πω τι έγινε στην κηδεία της. Με βλέπει από πάνω. Ήρθε στον ύπνο μου και μου είπε ότι δε θέλει να κλαίω» είπε συγκινημένη, η Αναστασία.

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αναστασίας

Την Αναστασία -την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Tik Tok με την επιτυχία της «Αμαρτίες»- συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα», στο Colour Day Festival την Κυριακή 26/6 και η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις. Μίλησε στο Άρτ, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή αλλά και την καταγωγή της.

«Είμαι πολύ καλά» εξομολογήθηκε η Αναστασία στην ερώτηση για το αν έχει αγόρι.

«Δεν έχω διαβάσει κάτι για την καταγωγή μου η αλήθεια είναι… αλλά δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης από όπου κι αν ήμουνα. Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά. Ο προπάππος της μητέρας μου ήταν τσιγγάνος είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό γιατί αν δεν ήταν αυτό μπορεί να μην είχα αυτή τη φωνή που έχω τώρα» είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία.