«Προσωπική μου τοποθέτηση σαν γονιός...» - Τι θα έκανε ο Φάνης Μουρατίδης αν ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Προσωπική μου τοποθέτηση σαν γονιός...» - Τι θα έκανε ο Φάνης Μουρατίδης αν ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος

Ο Φάνης Μουρατίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Δευτέρα 7/11, και με αφορμή τον χαρακτήρα του στη σειρά Maestro (δείτε εδώ πως πήρε τον ρόλο), όπου υποδύεται έναν πατέρα που μαθαίνει πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος, αποκάλυψε στην κάμερα τι θα έκανε σε περίπτωση που αυτό συνέβαινε πράγματι στην κανονική του ζωή.

Ο ηθοποιός έδειξε πως είναι ανοιχτόμυαλος και θέλει να βρίσκεται κοντά στο παιδί του ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή του, διότι θέλει να αναπτύξει την δική του αυτόνομη προσωπικότητα.

Τι θα έκανε ο Φάνης Μουρατίδης αν ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος

«Προσωπική μου τοποθέτηση σαν γονιός είναι ότι θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που θέλει το παιδί μου στην επιλογή της σεξουαλικής του ταυτότητας, τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, αυτό που θέλει για τη δική του διαδρομή γιατί η ζωή του είναι δική του και το ανήκει.

Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να εμποδίσω οτιδήποτε δε θα προάγει την προσωπικότητά του και δε θα βάλω το δικό μου δάχτυλο για να “λερώσω” την προσωπικότητά του» είπε χαρακτηριστικά.

Τι συνέβη στην πρώτη συνάντηση του με την Χάρις Αλεξίου

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Maestro, μίας παραγωγής πολλών χρημάτων, ο Φάνης Μουρατίδης και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, που πρωταγωνιστούν στη σειρά, βρέθηκαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, και μίλησαν για τον ρόλο τους και για την συνεργασία τους με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης ήταν και η αποκάλυψη του ηθοποιού για την συνάντησή του με την τραγουδίστρια Χαρούλα Αλεξίου, η οποία υποδύεται την πεθερά του και του προσέφερε στιγμές που δεν θα μπορέσει να ξεχάσει ποτέ.

«Μέσα από τη δουλειά μας βιώσαμε κάτι μοναδικό ως εμπειρία…είναι κάτι καινούριο, μοναδικό που σίγουρα έχει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη», είπε αρχικά η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

«Για εμάς ήταν μία σπουδαία εμπειρία, το χάρισμα το δικό του να μπορεί να μαζεύει ανθρώπους και να φτιάχνει χημείες και μια ομάδα…είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι που περάσαμε μαζί», δήλωσε έπειτα Φάνης Μουρατίδης.

Αναφορικά με τον ρόλο της Σοφίας, η ηθοποιός εξήγησε: «Συμβιβάζεται και προσπαθεί να σπάσει τα δεσμά της με όποιον τρόπο μπορεί».

«Είμαι υποψήφιος δήμαρχος και σπόνσορας των πολιτισμικών και φέρνω τον «μαέστρο» για να ξεκινήσει ξανά το φεστιβάλ μουσικής στο νησί» εξήγησε έπειτα ο δεύτερος και συμπλήρωσε:

«Η εφηβεία μου έχει συνδυαστεί με την Χαρούλα…είναι τα πρώτα τραγούδια που μαθαίνω να χορεύω, όλες οι αναφορές μου είναι από εκείνη την εποχή…με συγκινεί ακόμη».

Μάλιστα, πρόσθεσε για την ίδια: «Προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ήταν τρομερά συγκινητικό…ήθελα να την απολαύσω…δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου δήλωσε: «Έχουμε περάσει πολύ ωραία, μπορεί να ακούγεται συχνά αυτό, αλλά αυτό βιώσαμε σε όλα τα επίπεδα… κάθε φορά που βλέπουμε σκηνές είναι σαν ένα reunion» και μίλησε και για την δική της επαφή με την Αλεξίου: «Τόσο υπέροχο να τη συναντάς και να ακούς τη φωνή της και να είσαι στην περιοχή της αύρας αυτής της γυναίκας».

«Είναι υπέροχο να βλέπεις αυτή τη λαχτάρα ενός ανθρώπου που μπαίνει σε έναν νέο κόσμο και μπαίνει με αυτό το έντονο παρθενικό στοιχείο, είναι πολύ συγκινητικό για εμάς», κατέληξε ο ηθοποιός.