Είναι πολλά τα λεφτά Άρη - Τα χρήματα που πήρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα του Maestro

Είναι πολλά τα χιλιάρικα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη - Τα χρήματα που πήρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα του Maestro

12 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς «4», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά "Maestro", ένα έργο που το κοινό περιμένει να δει πως και πως. Άλλωστε είναι γνωστό πως κάθε του σειρά αποτελεί εγγυημένη επιτυχία.

Το «Μaestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ, εμείς όμως εξασφαλίσαμε για εσάς πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), ένας ευυπόληπτος καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα φεστιβάλ μουσικής. Ομως σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) (δείτε εδώ ημίγυμνες φωτογραφίες της), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Η επιδότηση που πήρε το Maestro του Παπακαλιάτη

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει, η νέα σειρά κόστισε 2.318.570€, ενώ η επιδότηση που πήρε από το ΕΚΟΜΕ για 9 επεισόδια είναι 927,428€. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, οι επιδοτήσεις που δόθηκαν φέτος ήταν πολύ χαμηλότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι υπάρχουν συνολικά μέσα στη χρονιά 36 σειρές, αν και ήδη έχουν μείνει απλήρωτες επιδοτήσεις από την περασμένη σεζόν.