Ολόγυμνη σε ξενοδοχείο της Ισπανίας - Οι φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Τα πάνω κάτω με την πρωταγωνίστρια του Maestro

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το όνομα της Κλέλιας Ανδριολάτου έχει έρθει στο προσκήνιο εδώ και λίγο καιρό λόγω του Maestro, της νέας επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβάλλεται μέχρι στιγμής στο Mega, αφού σε λίγο καιρό θα την δούμε και στο Netflix. Μια διάκριση πολύ σημαντική τόσο για τον δημιουργό όσο και για τους συμμετέχοντες.

Η νεαρή ηθοποιός, που παλιότερα είχε απασχολήσει τα μέσα με την σχέση της (δείτε εδώ τον διάσημο πρώην σύντροφό της), λοιπόν, σε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ταξίδεψε στο Μαδρίτη για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές και να γεμίσει τις μπαταρίες της για το επόμενο διάστημα.

Η ίδια μάλιστα, ως ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media μοιράστηκε τα πάντα με τους διαδικτυακούς της φίλους, κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα αφού μέχρι και γυμνή στο μπάνιο της την είδαμε.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής 27/11 η Κλέλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο εντυπωσιακές φωτογραφίες: Αυτήν να ποζάρει topless κι ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Κλελια γυμνή

Κλέλια ταξίδι

Δεν είναι βέβαια πρώτη φορά που η ηθοποιός ποζάρει γυμνή.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ανέβασε μια φωτογραφία από τις διακοπές της στα Κουφονήσια. Εκεί πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό, φορώντας μόνο μια πράσινη μακριά φούστα, σε στυλ mermaid. Το πάνω μέρος του σώματός της ήταν topless, ενώ η ίδια προσπαθούσε να κρύψει το στήθος της με τα χέρια της.

«Μοιράζομαι τον Παράδεισο μαζί σου», έγραψε στην ανάρτησή της και το Instagram «έπεσε» από τα likes και τα σχόλια.

Κλέλια Ανδριολάτου