«Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά...» - Η αποκάλυψη της Ευγενίας Σαμαρά για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το Ράδιο Αρβύλα

«Το είδα τότε στην τηλεόραση και έμεινα παγωτό»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά...» - Η αποκάλυψη της Ευγενίας Σαμαρά για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το Ράδιο Αρβύλα

Λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της (δείτε εδώ το τρυφερό μήνυμα της μητέρας της), η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 7/11, και πέρα από τον ρόλο της στον Σασμό, μίλησε και για διάφορα άλλα κομμάτια της ζωή της.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και η συμμετοχή της στους Ράδιο Αρβύλα, επομένως δεν θα μπορούσε να προσπεράσει το ζήτημα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την υπόθεση που έχει ανοίξει εις βάρος του.

Τι πιστεύει η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Εγώ δούλευα στο ραδιόφωνο που έχουν τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα σπούδαζα στη δραματική σχολή. Όταν μου πρότειναν να πάω στην εκπομπή, μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το κομμάτι της υποκριτικής», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον συνεργάτη των παρουσιαστών που κατηγορείται: «Είχα πάθει κι εγώ σοκ τότε, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν. Δεν έχει σημασία το τι πίστευα εγώ. Σημασία έχει το τι συνέβη. Το είδα τότε στην τηλεόραση και έμεινα παγωτό».

«Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά δεν το γνώριζαν. Δεν θεωρώ ότι θα είχαν κάποιον λόγο να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του, εάν το γνώριζαν εξ αρχής. Δεν θα το πίστευα ποτέ. Όταν ακούς τέτοια πράγματα για ανθρώπους που ξέρεις, νιώθεις μία σήψη μέσα σου», κατέληξε.

Οριστικό λουκέτο στο μαγαζί του κατηγορούμενου στην Αλόννησο - Σε ποιον το πουλάει και τι θα γίνει

Στην Αλόννησο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τα revenge porn, έχει αποστασιοποιηθεί από όλους και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα διατηρεί το δικό του μαγαζί στην Αλόννησο, ωστόσο είναι επιβεβαιωμένο κι από τους κατοίκους πως δεν πατούσε άνθρωπος και πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σημερινής 6/10 Super Κατερίνας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο στο μαγαζί μέχρι το 2023, να μην το διατηρεί άλλο και να τελειώσει εδώ η συμφωνία του ίδιο με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος εξαρχής δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά τα όσα βγήκαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Έτσι, περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα το μετατρέψει σε παραδοσιακή ταβέρνα ενώ απαιτούνται και πολλές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το όνομα του μαγαζιού.