Νεκρική σιγή στο πλατό της ΕΡΤ - Η ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου που άφησε άναυδη την Τζένη Θεωνά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νεκρική σιγή στο πλατό της ΕΡΤ - Η ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου που άφησε άναυδη την Τζένη Θεωνά

Η Τζένη Θεωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν την Δευτέρα 7/11 και για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε συνέντευξή της, η ηθοποιός έμεινε άναυδη στον "αέρα" (δείτε εδώ τι συνέβη την πρώτη).

Ο λόγος; Η συζήτηση που είχε ξεκινήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για την εκπομπή της "Μαμά-δες" δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς θα ήθελε, καθώς ο παρουσιαστής έκανε μία δήλωσε που δεν περίμενε ότι θα άκουγε ποτέ.

Η ατάκα του Φώτη Σεργουλόπουλου που άφησε άφωνη την Τζένη Θεωνά

«Θα ήθελα, τώρα που τα λέμε όλα, και που μου είπες για τη δική μου στάση, την προσέγγιση που εγώ δεν δέχτηκα, γιατί λέτε την εκπομπή “Μαμά-δες” και όχι “γονείς”;», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την Τζένη Θεωνά να απαντά: «Πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση…».

«Με βγάζει απ’ έξω, κατάλαβες; Όταν πάω εγώ σε μια εκπομπή που λέγεται “Μαμάδες”, αισθάνομαι ότι δεν με αφορά», συμπλήρωσε ο ίδιος και για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε απόλυτη σιγή.

ΤΖ.Θ.: Νομίζω ότι θα πρέπει να αναθεωρήσουμε, θα το προτείνω.

Φ.Σ.: Θα ήθελα πολύ να το κάνετε αυτό. Να το προτείνεις

ΤΖ.Θ.: Ερχόμενη στην εκπομπή ήταν η μαμά πιο μεγάλη ενότητα και έχεις δίκιο. Γιατί με αυτόν τον τρόπο ίσως ανακυκλώνουμε ένα στερεότυπο που θέλει τη μητέρα να καταλαμβάνει μεγαλύτερο μέρος γονεϊκότητας, το οποίο δεν είναι σωστό.

Φ.Σ.: Οπότε, θα έρθω στην εκπομπή σου και να τον ξεκινήσετε αυτόν τον αγώνα. Αναθεωρούμε, είδες;

Με ποια παρουσιάστρια δήλωσε ερωτευμένος ο γιος της ηθοποιού

Στη συνέχεια, ωστόσο της εκπομπής, η ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο της ως μητέρα, όπως και για το παιδί της και αποκάλυψε με ποια παρουσιάστρια δήλωσε για πρώτη φορά πως ήταν ερωτευμένος.

«Δεν συγκρίνεται η δουλειά με την μητρότητα. Το ένα είναι το project της ζωής μου και το άλλο είναι δουλειά. Φυσικά και δεν θα μπορούσα να αφήσω τη δουλειά μου γιατί μου αρέσει πάντα να αισθάνομαι δημιουργική. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης όμως», είπε αρχικά.

Και εξήγησε έπειτα: «Πέρυσι ταλαιπωρηθήκαμε το παιδί και εγώ στο θέατρο. Περνούσα υπέροχα στο θέατρο με τους συναδέλφους μου, αλλά όταν είδα ότι αυτή η εξίσωση δεν βγαίνει, γιατί το παιδί ήταν έξαλλο και εγώ ράκος συναισθηματικά, τότε είπα ούτε κατά διάνοια. Λειτούργησε καλύτερα το πρόγραμμα, ο γιος μου είναι πιο ήρεμος και ήρθε και μια άλλη πρόταση την οποία ερωτεύτηκα».

«Τα παιδιά λένε τόσα πολλά πράγματα μέσα στη μέρα και δεν ξέρεις ποιος να θυμηθείς. Είναι όλα σοκαριστικά. Σήμερα πήγα στο σχολείο και οι δασκάλες του μου είπαν ότι έχει ερωτευθεί. “Λέω πείτε μου γιατί δεν μου έχει αναφέρει κάτι”.

Ο πρώτος άνθρωπος που είπε το παιδί μου ότι έχει ερωτευθεί ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, γιατί είχε πάει καλεσμένος να τραγουδήσει ο Δήμος και ενώ τον έβλεπε στην τηλεόραση μου είπε πως την ερωτεύτηκε», δήλωσε στο τέλος.