Πήγε και ήρθε στο εξωτερικό για τα μάτια της Ιλάειρας - Το ταξίδι του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το περιδέραιο της καλής του

Και όλα αυτά για το J2US

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πήγε και ήρθε στο εξωτερικό για τα μάτια της Ιλάειρας - Το ταξίδι του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το περιδέραιο της καλής του

Οι εμφανίσεις του ζεύγους Μαύρικιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση στο Just The 2 of Us δεν περνούν απαρατήρητες, αν και δεν είναι όλες τους καλές (δείτε εδώ τα αιχμηρά σχόλια της Δέσποινας Βανδή). Στο τελευταίο live, όμως, ερμήνευσαν το τραγούδι του Τιτανικού και αποκάλυψαν στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, πως έκαναν ολόκληρο ταξίδι γι' αυτή την ερμηνεία.

Μάλιστα, εξήγησαν πως η σύζυγος του καλλιτέχνη δεν ευχαριστήθηκε το σόου διότι έχει υψοφοβία και βρισκόταν αρκετά ψηλά, γεγονός που επηρέασε και την επίδοσή της.

Ταξίδι στο εξωτερικό αυθημερόν για τα μάτια της Ιλάειρας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Η Ιλάειρα δεν πέρασε πολύ ωραία στο σκηνικό! Το κομμάτι ήταν πολύ δύσκολο και εάν δεν έχεις καλή βάση, όπως είπε και η Δέσποινα Βανδή, δε γινόταν. Πήγα στο εξωτερικό αυθημερόν για να βρω ακριβές αντίγραφο του κοσμήματος του Τιτανικού», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και εκείνη από την πλευρά της πρόσθεσε: «Οι κριτές είναι υπέροχοι, έχουν τεράστια καριέρα, δέχομαι όλα αυτά που μου λένε, τα σκέφτομαι και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Εγώ έχω την αντίληψη να καταλάβω τις αστοχίες μου».

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι η Ιλάειρα στις 5/11 φορούσε στον λαιμό της το ακριβές αντίγραφο του μενταγιόν που είχε η γιαγιά του Τιτανικού, το οποίο πήγε ο ίδιος ο καλός της να πάρει μέσα σε μία μέρα από το εξωτερικό.

Το άγνωστο σκηνικό με την Άντζελα Δημητρίου πίσω από τις κάμερες

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι ένα από τα ζευγάρια του Just The 2 of Us που έχουν ξεσηκώσει το κοινό και κάθε φορά η εμφανίσεις τους γίνονται θέμα προς συζήτηση (δείτε εδώ το φιλί των 10 δευτερολέπτων μπροστά στην κάμερα).

Οι δυο τους βρέθηκαν, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 31/10 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και ο καλλιτέχνης προχώρησε σε μία αποκάλυψη για ένα άγνωστο περιστατικό στα παρασκήνια του σόου με την Άντζελα Δημητρίου.

«Έρχεται και νιώθω ένα δάχτυλο από πίσω και μου λέει στον “Ελεύθερο” δεν θα φωνάζεις!”. Της λέω “Μα, δεν φωνάζω!”. Και μου λέει “εκείνη τη λέξη θα την πεις πιο μαλακά”. Και την ώρα που ήταν να το πω, σαν να εμφανίστηκε σαν ολόγραμμα μπροστά μου και θυμήθηκα αυτό μου είπε», ανέφερε χαρακτηριστικά.