Ράδιο Αρβύλα: «Δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης να...» - Τα "καυστικά" σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

«Έλα ρε παιδιά. Ντροπή»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ράδιο Αρβύλα: «Δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης να...» - Τα

Το Σάββατο 5/11 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Love Island (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι κέρδισε το χρηματικό έπαθλο), και την Δευτέρα 7/11 ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή του, Ράδιο Αρβύλα, το γεγονός πως μάλλον δεν κατάλαβε κανείς πότε ξεκίνησε και πότε τελείωσε.

Τα σχόλιά του ήταν ξεκαρδιστικά, καθώς ο ίδιος προσπάθησε να δείξει στεναχωρημένος για το γεγονός πως δεν παρακολούθησε τι συνέβη τελικά ανάμεσα στα ταίρια, με τους συναδέλφους του να μην μπορούν να συγκρατηθούν και να ξεσπούν σε γέλια.

Τα "καυστικά" σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

«Ρε παιδιά μισό λεπτό, τελείωσε το Love Island; Δεν το πήρες χαμπάρι; Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Αλήθεια τι γίνεται σε αυτό το Love Island; Ποιος είναι ο στόχος; Ποιο είναι το ζητούμενο; Τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες;», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Δεν πρέπει να έχει γίνει ξανά στην ιστορία της τηλεόρασης τέτοιο γρήγορο… Δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης να τελείωσε μία εκπομπή και να μην το πήρε κανείς χαμπάρι. Γιατί καθήλωσε τους τηλεθεατές ο τελικός του Love Island, που έγινε το Σάββατο. Ποιος είναι ο νικητής του Love Island ξέρει κανείς; Έλα ρε παιδιά. Ντροπή».

Ράδιο Αρβύλα Αντώνης Κανάκης

Οι λόγοι που κόπηκε το ριάλιτι

Πρόωρο φινάλε έκανε το Love Island με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο λόγος δεν είναι μόνο τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει. Πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν και άλλα πράγματα τα οποία δεν βοήθησαν στην ομαλή προβολή του ριάλιτι του έρωτα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδας Real, η πτώση του ΣΚΑΪ στην πέμπτη θέση στην κατάταξη της Nielsen έφερε και τη δραματική μείωση των διαφημιστικών εσόδων, που σε ποσοστό 60% προέρχονται από τη βραδινή ζώνη.

Η ολοκλήρωση σε χρόνο ρεκόρ αποδίδεται από τον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρει πάντα η εφημερίδα, στη χαμηλή τηλεθέαση αλλά και στα μειωμένα έσοδα. Το εν λόγω ριάλιτι δεν είχε εμπορική απήχηση στη διαφημιστική αγορά, όχι μόνο λόγω χαμηλών ποσοστών στη Nielsen αλλά και λόγω περιεχομένου το οποίο αποδείχθηκε μη ελκυστικό περιβάλλον για τους διαφημιζόμενους.

Ο τελικός του Love Island γυρίστηκε εσπευσμένα στις 24 του μήνα, ενώ από τις αρχές του Νοεμβρίου ο ΣΚΑΪ ουσιαστικά αποχωρεί από τη μάχη της prime time όπου θα μεταδίδονται μόνο ξένες ταινίες μέχρι να αρχίσει το Survivor All Star.

Love Island ΣΚΑΙ