Της έκαναν πρόταση και την απέρριψε - Το "άκυρο" της Βίκυς Κάβουρα σε τηλεοπτική εκπομπή

«Πουθενά δε θα με βλέπετε φέτος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της έκαναν πρόταση και την απέρριψε - Το

Η Βίκυ Κάβουρα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ (δείτε εδώ τις αναλογίες μοντέλου που διαθέτει), ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση, ούτε σε κάποια εκπομπή, αλλά ούτε και σε κάποιο σίριαλ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και στο Happy Day, σκοπεύει να συνεχίσει την αποχή της από το "γυαλί" για αρκετό καιρό ακόμη, ενώ εξήγησε πως της έχουν γίνει προτάσεις, αλλά εκείνη δεν έχει δεχθεί.

Απέκλεισε την παρουσίαση η Βίκυ Κάβουρα

«Πουθενά δε θα με βλέπετε φέτος. Προς το παρόν δεν έχω να πω τίποτα και δε με απασχολεί αυτή την περίοδο», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Φυσικά και θα πάρω τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά, όσο όμως μου επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου».

Σε ερώτηση για το αν έχει δεχθεί πρόταση για παρουσίαση, επισήμανε: «Έχω κάνει συζητήσεις γι’ αυτό, αλλά προτιμώ το σήριαλ. Δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου να σχολιάζω συναδέλφους ή οποιονδήποτε. Αυτό μπορεί να με σκοτώσει και, επειδή δεν βάζω τα χρήματα πάνω απ’ όλα, δεν θα το άντεχα».

Όσον αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεται την απόρριψη, εξήγησε: «Η απόρριψη δεν είναι ποτέ κάτι γλυκό και όμορφο. Αλλά εμείς οι ηθοποιοί έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας και δεχόμαστε περισσότερες απορρίψεις απ’ ό,τι θετικές απαντήσεις, οπότε είμαι συνηθισμένη».

Γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποδέχτηκε στην εκπομπή, «Fishy» την Βίκυ Κάβουρα καθώς μαζί ταξίδεψαν μέχρι τα Χανιά. Αφού πρώτα ψάρεψαν και περιηγήθηκαν στα σοκάκια του νησιού η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά της και να μιλήσει για την προσωπική της ζωή -δείτε επίσης εδώ ένα περιστατικό το οποίο την εξόργισε

«Τρώω πολύ, όχι κάθε μέρα, αλλά υπάρχουν μέρες που με βλέπουν και ξαφνιάζονται. Τρώω πολύ ψάρι, δεν τρώω καθόλου πατάτες τηγανητές αλλά τρώω αρκετή σοκολάτα. Γυμνάζομαι σε όλη μου τη ζωή σχεδόν κάθε μέρα. Με το που ξυπνάω ντύνομαι, παίρνω καφέ στο χέρι και πάω κατευθείαν προπόνηση.

Έχω φτιάξει ένα ρομπότ σαν ρόλο και μπαίνω μέσα σε αυτό σαν άμυνα, όποτε νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Βέβαια αυτό είναι και παγίδα γιατί με γνωρίζει ο άλλος και λέει αυτή είναι άγρια, έχει τα όριά της. Βέβαια εγώ είμαι το αντίθετο, ούτε όρια έχω και είμαι πιο παιδί και γλυκιά πεθαίνεις.

Δεν έχω παντρευτεί ακόμα γιατί δεν τον βρήκα, τον ψάχνω. Θέλω να με κάνει χαρούμενη, να κάνουμε παιδιά, τη ζωή μας να την κάνουμε απολαυστική, παιχνίδι. Δε θέλω σοβαρότητες και υπευθυνότητες, υπεύθυνος να είναι, ναι, αλλά όχι σοβαρότητες και σοβαροφάνειες. Θέλω να είναι παιχνίδι η ζωή, να έχει χιούμορ, να είναι χαρούμενος και σταθερός».