Άλλος άνθρωπος η Κάτια Ταραμπάνκο - Από το μακρύ στο κοντό και από το πλατινέ ξανθό μαλλί στο...

Δείτε την νέα της εμφάνιση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Κάτια Ταραμπάνκο
Instagram / Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι μία από τις νικήτριες του GNTM, η οποία ωστόσο από τότε που ο διαγωνισμός έληξε για εκείνη ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα πέρα από το μόντελινγκ. Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, η παραγωγή αποφάσισε πως έπρεπε να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά και της τα έκοψαν αγορέ.

Αυτό το look διατηρεί μέχρι και σήμερα, όμως, η αλήθεια είναι πως έχει αλλάξει πολλά χρώματα. Οι αλλαγές της αρέσουν γενικότερα και δεν φοβάται να δοκιμάσει πράγματα, ακόμη κι αν μετά τα μετανιώνει (δείτε εδώ το τατουάζ που ήθελε να σβήσει διακαώς από το κορμί της).

Η νέα εμφάνιση της Κάτιας Ταραμπάνκο

Έτσι, από το καστανό με ανταύγειες μαλλί, πήγε στο πλατινέ ξανθό και τώρα αποφάσισε να γίνει και πάλι μελαχρινή.

Ένα βήμα πριν πει το μεγάλο "ναι" στο Survivor All Star

Στην κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό μας», μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/10) η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία αναφέρθηκε τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για το αν θα πήγαινε στο Survivor All Star.

Φυσικά, ο Τούρκος παραγωγός ο οποίος είχε πρόσφατα και ένα τροχαίο (δείτε εδώ αναλυτικά) έχει "τρελαθεί" μιας και τα ποσά που τάζει στους διαγωνιζόμενους δεν τα λες και λίγα.

Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κοιτάξτε , η αλήθεια είναι πως έχω πάει ήδη δυο φορές. Πιστεύω πως η τρίτη μπορεί να είναι η καλύτερη ή και η φαρμακερή. Τρέχουν πολλά συμβόλαια, τρέχουν τα καλλυντικά, τρέχει μια ταινία οπότε νομίζω ότι πρέπει να μείνω εδώ στην πατρίδα. Τα λεφτά είναι πολλά αλλά δεν τα βάζω πάνω από την υγεία μου».