Ακύρωσε τον αρραβώνα του δύο μέρες πριν - Τίτλοι τέλους για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την Νάνσυ

«Είχαμε κάποιες διαφωνίες και...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ακύρωσε τον αρραβώνα του δύο μέρες πριν - Τίτλοι τέλους για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την Νάνσυ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ το τελευταίο διάστημα φαινόταν πιο ερωτευμένος από ποτέ και όλα περιστρέφονταν γύρω από την σχέση του με την Νάνσυ, αφού μέχρι και τι συμβαίνει στο κρεβάτι τους είχαν βγάλει στη φόρα. Παρόλα αυτά, το κοινό του παρατήρησε πως η μοναδική κοινή τους φωτογραφία που υπήρχε στο προφίλ του έλειπε και την Δευτέρα 7/11 ο ίδιος αποκάλυψε τι έχει γίνει.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως ακύρωσε τον αρραβώνα τους ο οποίος θα γινόταν σε δύο μέρες, διότι υπήρξαν διαφωνίες που δεν μπορούσαν να λυθούν και εξήγησε πως εκείνος χρειάζεται λίγο χρόνο μακριά της και μακριά απ' όλους για να σκεφτεί.

Τίτλοι τέλους για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την Νάνσυ

«Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποιες διαφωνίες και χωρίς να θέλω να πω περισσότερα, απλά κατέβασα τη φωτογραφία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω περισσότερα.

Σε δυο μέρες θα έφευγα για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας εκεί, κάτι το οποίο προφανώς ακύρωσα την τελευταία στιγμή γιατί αυτές οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα… Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής πριν κάνω κάτι για το οποίο τελικά δεν είμαι σίγουρος επειδή με ρωτάτε πολλά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
Instagram / Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αρραβώνας
Instagram / Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Του έβγαλε το μονόπετρο σε απευθείας μετάδοση

Εγκατέλειψε το club των εργένηδων για λίγο, όπως φάνηκε, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αφού δέχτηκε πρόταση γάμου από τη σύντροφό του Νάνσυ σε απευθείας μετάδοση στην «Super Κατερίνα». Η σύντροφός του έβγαλε ένα δαχτυλίδι από την τσέπη της και τρεμάμενη του έκανε την πρόταση με τον ίδιο να δέχεται, ευχαριστώντας την που ήρθε από το Λονδίνο για να τον βρει.

Η Νάνσυ είναι ο νέος έρωτας του Εμμανούηλ, αφού ο προηγούμενος ήταν τραγουδιστής, γνωστό όνομα της πίστας με τον οποίο έζησαν ένα φλογερό πάθος. Αυτή τη φορά έχει προχωρήσει και η Νάνσυ, με την οποία γνωρίστηκαν μέσα από τα social media είναι το νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Όσα είπε το μελλόνυμφο ζευγάρι στην κάμερα της «Super Κατερίνας»:

«Δεν είχα το τηλέφωνό του, κάτω από τις αναρτήσεις του στο instagram του είπα πως θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να τον δω. Όταν ήταν στο Survivor τον στήριζα πάρα πολύ από το Λονδίνο», ανέφερε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Και ο ίδιος συμπλήρωσε: «Μιλούσαμε μια εβδομάδα για να βγω μαζί της,δεν μπορώ να βγαίνω με όποιον μου το ζητά έτσι, είναι ένας πολύ όμορφο κορίτσι, κι εγώ ένας τύπος πολύ εγκεφαλικός, οτιδήποτε έχει κάνει για μένα, μετράει πάρα πολύ, το γουστάρω πολύ αυτό. Όποιος επιμένει, κερδίζει και νικάει», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός make up artist δέχτηκε πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής: «Ερωτεύτηκα την ψυχή του, είναι αληθινός! Ήθελα να σε ρωτήσω δημόσια… Με παντρεύεσαι;» είπε η Νάνσυ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε: «Συγκινούμαι εγώ τώρα με όλα αυτά, συγκινούμαι».